2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126399 بازدید | 10664 پست

سلام،اسی جون،هوا گرم شده،محیط خونه اونقدرا خنک نیست،قیف رو که میگیرم دستم گرما سریع به خامه میرسه کمی شل میشه،راهکاری داری عجیجم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام،اسی جون،هوا گرم شده،محیط خونه اونقدرا خنک نیست،قیف رو که میگیرم دستم گرما سریع به خامه میرسه کم ...

سلام عزیز جان بله

قیف رو داخل یخچال نگه داری کنید

بعد که خامه رو داخل قیف ریختی قیف رو تو یه لیوان شیشه ای ۱۵دقیقه تو یخچال قرار بده.اینجوری سرما در خامه ذخیره میشه.اگه هم کف دستت همیشه داغه میتونی از یه دستکش پارچه ای استفاده کنی 

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیز جان بلهقیف رو داخل یخچال نگه داری کنیدبعد که خامه رو داخل قیف ریختی قیف رو تو یه لیوان شیش ...

ممنون🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میشه درخواستمو قبول کنی میخوام درباره پرستاری بپرسم ک خواهرتون هست

سلام ببخشید درخواست نمتونم قبول کنم.همینجا در خدمتتونم

میشه بگین بیمارستان ارتش کارشون و شیفت هاشون مث همین بیمارستانای دیگس؟؟ و اینکه حقوقشون کمه یا زیاد؟

مثل پرستارای بخش های دیگست.

فقط از نطر موقعیتی و بیمه بالاترن.

حقوقشون با پرستارای دیگه تفاوت نداره.

زندگیشون راحته ینی بخان مرخصی بگیرن راحت میدن؟بخان سفر و اینا برن مرخصی میدن بهشون یا سخت میگیرن؟

تمام مسائلشون مثل بقیه  پرستاراست

فقط از نطر بیمه و بازنشستگی و جایگاه موقعیتی بالاترن

تمام مسائلشون مثل بقیه پرستاراستفقط از نطر بیمه و بازنشستگی و جایگاه موقعیتی بالاترن

مرسی عزیزم

من احتمالا برم میخواستم یکم بپرسم دربارش ببینم ارزش داره شهر خودمو ترک کنم برم یا ن 

مرسی عزیزممن احتمالا برم میخواستم یکم بپرسم دربارش ببینم ارزش داره شهر خودمو ترک کنم برم یا ن

انشالله خیره عزیزم.

سلام فرم

تو یه پلاستیک یا قیف بریزید دربشو ببندید طوری که هیچ هوایی داخلش نباشه.داخل فریزر قرار بدید.هر مدقع خامه میخواستید فرم بدید این اضافاهت رو هم باهش مخلوط و فرم بدید.به تنهایی استفاده نکنید مگر برای فیلینگ.