2777
2789
عنوان

این کانال ها که سوالات امتحان نهایی رو میزارن یا میفروشن راست میگن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7766 بازدید | 52 پست
منم پارسال نهایی بودم میزاشت ولی گوشی نمی تونی ببری دیرم میزارن مثلا۱۰ اینا بخون

اره میدونم...این چنل ساعت ۵ صبح گذاشته بود.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
چطور اون چنل صبح زود گذاشته بود...قبل از امتحان..ساعت ۵ صبح

بعضی تلگراما قابلیت دارن طرف وقتی که اومد میره اون تایم پیام رو ساعتش رو میکنه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره دقیقااااااا خودش بود

میسه کانالشو بدی لطفا

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
دینی تجربی و ریاضی رو گذاشته بود، انسانی رو نزاشته بود

اره...دوستم تجربیه گفت همینا بودن.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
اره دقیقااااا یکی بود بخدا.

😂🥺وایی من تلگرام ندارممم

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
بیشتر ببینید
میسه کانالشو بدی لطفا

اینجا میشه نبلیغ...درخواست میدم.میفرستم برات.

مرسی قبول کردم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
چنلشو میدی؟ اگه سوالات مث اون بود که اره راسته دیگ 

درخواست دادم.

برای منم بفرست

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
عزیزم بزای منم بفرست

درخواست دادم

برای منم بفرست لطفا، یا یه لحظه اینجا بذار زود پاکش کن

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
نه دروغه  حتی برای مدیر مدرسه هم رمز فایل ساعت هشت صبح میره  اونا از کجا میخوان بیارن؟

منم برای همین شک دارم.

عکسی که گذاشتن رو دیدم، شک نکن این مال بعد از امتحانه. امکان نداره دو سه ساعت قبل از امتحان سوالها پرینت گرفته بشه.

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
عکسی که گذاشتن رو دیدم، شک نکن این مال بعد از امتحانه. امکان نداره دو سه ساعت قبل از امتحان سوالها پ ...

اره بابا...معلومه بهشون.