2777
2789
ممنونم عزیزم.. انشالله.. خودم ۱۶۱ هستم.. باش ۱۷۵.. میترسم حتی هم قد خودم هم نشه😔😔 بسکتبال رو به صو ...

دختر منم مدتیه رشدش متوقف شده 

شما حتما دکتر ببرش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۲_۳ساله ال ارژنین میخوره البته گاهی پیش اومده قرصش تموم شده یکی دوماه وقفه افتاده تا دوباره ...

ببخشید مرداد ۹۲

اشتباه تایپ شد.. 

هر روز بهش قرص رو میدید ؟ بعد صبحانه یا موقع خواب؟ 

مصرف قرص اضافه وزن براش نداشته؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
دختر منم مدتیه رشدش متوقف شده شما حتما دکتر ببرش

دکتر چند نوبت بردم عزیزم.. پارسال براش شربت ال اررژنین داد.. یهو شش کیلو اضافه شد وباسن و رونش پهن شد.. من ترسیدم شربت رو قطع کرد.. قرص استئوکر هم یه دکتر دیگه داد که تاثیری نداشت.. حجامت و طب سوزنی هم براش انجام داد.. خوابش هم معمولا قبل ساعت ده شبه، لاغر هم هست..

ببخشید مرداد ۹۲اشتباه تایپ شد.. هر روز بهش قرص رو میدید ؟ بعد صبحانه یا موقع خواب؟ مصرف قرص اضافه وز ...

قبل از خواب میخوره 

نه فکر میکنم قد و وزنش متناسب باشه وزنش ۵۸کیلو هست

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دکتر چند نوبت بردم عزیزم.. پارسال براش شربت ال اررژنین داد.. یهو شش کیلو اضافه شد وباسن و رونش پهن ش ...

انشالله رشد میکنه شور نزن 

هنوز خیلی زمان داره تا ۱۸_۱۹سالگی

قبل از خواب میخوره نه فکر میکنم قد و وزنش متناسب باشه وزنش ۵۸کیلو هست

خوبه وزنش هم.. من دخترم موقع شربت یهو شش کیلو اضافه شد.. منتها چون کمبود وزن داشت تازه وزنش اکی شد..ولی خب شربتو که قطع کردم وزنش برگشت به قبل الان ۴۵ کیلویه ،

باید ورزش کنی تا اثر بزاره واگرنه استخوان ها عرضی رشد میکنن امتحان کردم که میگم

یه روز در میون یک ساعت و نیم بسکتبال کار میکنه، تو مدرسه هم بالاخره یکم تحرک داره، به نظرت کافیه یا نه؟!

یه روز در میون یک ساعت و نیم بسکتبال کار میکنه، تو مدرسه هم بالاخره یکم تحرک داره، به نظرت کافیه یا ...

آره خوبه 

من یه دکتری بهم داد نگفت تحرک کن متاسفانه استخون هام درشت شد 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

قدت هم بلند شد؟

نه ورزش کردم بلند شد البته بعد پریود بود حدود ۵ سانت 

ورزش ام عادی بود

من اون حالت هم قدم خوب بود و پدر و مادرم هم قدشون به نسبت خوب بود شدم ۱۷۰

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱