2777
2789
ماشاءالله زنده باشه

مرسی فدات عزیزم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا جواب بده

ببخشید آف بودم

از ۱۴سالگی میخورد

هم قد کشیده‌

هم خیلی پر شده

من که خوشم نمیاد از هیکلش

الان ۱۸سالش 

دیگ قرص نمیخوره

واقعا تاثیر داشت یهویی خیلی رشد کرد 

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
فقط ی چیزی بچه ات چاق یا هیکلی نشده؟

نه اندامش متناسبه نه چاق و نه لاغر

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم دخترت الان چنده؟ دختر من یازده سالشه.. ۱۵۳.. ولی چند ماهه در حد دو سه میل داره رشد می‌کنه.. نگ ...

الان حدود ۱۶۲ هست 

دختر من قبل از اینکه ۱۱سالش کامل بشه پریود شد و اون موقع ۱۵۴/۵ بود و الان  دو سال از زمان اولین پریودش گذشته 

عزیزم دخترت الان چنده؟ دختر من یازده سالشه.. ۱۵۳.. ولی چند ماهه در حد دو سه میل داره رشد می‌کنه.. نگ ...

دخترم قرص ال ارژنین ۵۰۰ میخوره از ۷سالگی هم ورزش میکنه

الان حدود ۱۶۲ هست دختر من قبل از اینکه ۱۱سالش کامل بشه پریود شد و اون موقع ۱۵۴/۵ بود و الان دو سال ...

خدا حفظش کنه عزیزم.. من خیلی نگرانم برای قد دخترم.. شهریور پارسال با قد ۱۴۲ پریود شد ده سال و نیمه بود.. میومد کلاس پنج... تو این یک سال و نیم ۱۵۳ شده.. اما الان چند ماهه در حد چند میلیمتر بلند شده.. میترسم رو همین قد بمونه 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
دخترم قرص ال ارژنین ۵۰۰ میخوره از ۷سالگی هم ورزش میکنه

دختر من متولد مرداد ۹۵ هست.. به نظرت قرص ال آرژنین بدم بهش.. دکتر غدد گفت هر قرص و شربت و آمپولی عوارض خودش رو داره، من ندادم اما الان میگم بهش قرص بدم.. سن استخونی هم با سن تقویمیش یکی بود.. 

شما چند مدت به دختر قرص دادی؟ 

خدا حفظش کنه عزیزم.. من خیلی نگرانم برای قد دخترم.. شهریور پارسال با قد ۱۴۲ پریود شد ده سال و نیمه ب ...

مرسی عزیزم 

نگران نباش ببرش دکتر مکملهای تقویتی بهش میده رشدش بیشتر میشه تا ۱۸ سالگی زمان داره 

انشالله به قد دلخواهتون میرسه عزیزم

مرسی عزیزم نگران نباش ببرش دکتر مکملهای تقویتی بهش میده رشدش بیشتر میشه تا ۱۸ سالگی زمان داره انشالل ...

ممنونم عزیزم.. انشالله.. خودم ۱۶۱ هستم.. باش ۱۷۵.. میترسم حتی هم قد خودم هم نشه😔😔 بسکتبال رو به صورت جدی میره، اما نمی‌دونم چرا چند ماهه خیلی خیلی رشدش کم شده.. 

به نظرت الان سالی چند سانت باید قد بکشن؟ 

دختر من متولد مرداد ۹۵ هست.. به نظرت قرص ال آرژنین بدم بهش.. دکتر غدد گفت هر قرص و شربت و آمپولی عوا ...

دختر من ۲_۳ساله ال ارژنین میخوره البته گاهی پیش اومده قرصش تموم شده یکی دوماه وقفه افتاده تا دوباره براش خریدم

دخترتون متولد مرداد۹۵؟ 

یعنی ۸سالشه؟