2777
2789

بسیاری از شما ممکن است موهای مجعد و فری داشته باشید که گاهی حتی استفاده از نرم کننده‌ها و اتو مو هم برای صاف کردن و از بین بردن وز آنها افاقه نکند و موهایتان آنطور که می‌خواهید و انتظار دارید لخت و صاف نشود. یا ممکن است موهایتان در اثر استفاده مکرر از رنگ مو و دکلره‌، دچار سوختگی و خشکی شده باشد و تا مدت‌ها حالت صاف و زیبای خود را از دست داده باشد و به جز استفاده از راه حل‌های موقت و کوتاه مدت راهکاری برای بازگرداندن طراوت و زیبایی اولیه موهای خود پیدا نکرده باشید.

کراتین مو اما یک راه حل بسیار کاربردی و طولانی مدت برای رفع این مشکل وجود دارد و آن هم کراتینه کردن مو است. هرچند کراتینه کردن هم یک راه حل دائمی و همیشگی نیست، اما طولانی مدت است و تا زمانی که موهای شما از ریشه رشد نکند، به همان کیفیت اولیه بر طراوت و حالت موهای شما تاثیر گذار خواهد بود. حتی بعد از درآمدن ریشه موهایتان نیز، می‌توانید با هزینه اندکی اقدام به ریشه گیری دوباره آنها با مواد کراتین کنید و موهایی یکدست، خوش حالت و صاف داشته باشید.

خرید کراتین مو یکی از پروتئین‌های اصلی موجود در مو، ناخن، دندان و پوست است و حدود 70 درصد ساختار آنها را تشکیل می‌دهد. این پروتئین، ساختمان ظاهری این اندام‌ها را تعیین می‌کند و باعث چگونه به نظر رسیدن آنها می‌شود و در حفظ سلامتی مو و ناخن و ... بسیار موثر است. استفاده مداوم از حالت دهنده‌های حرارتی مثل اتو مو، سشوار و بابلیس یا به کاربردن غیر اصولی رنگ مو و دکلره بر روی موها و دیگر دلایل محیطی همچون قرارگیری در معرض نور آفتاب و آلودگی‌های محیطی موجب آسیب دیدن و از بین رفتن ساختمان کراتینی موها شده و نهایتا جلوه طبیعی و سالم آنها را مخدوش می‌کند.

عمل کراتینه کردن مو، در واقع به کار بردن مواد شیمیایی برای احیای دوباره ساختمان کراتین مو است که یک روش نیمه دائمی برای صاف و لخت کردن موها به شمار می‌رود و علاوه بر این موجب درخشندگی و طراوت آنها نیز می‌شود. همچنین لازم است بدانید که کراتینه کردن مو با مواد شیمیایی، ماندگاری موقت اما طولانی مدتی در حد 2 تا 3 ماه دارد و پس از آن نیازمند شارژ و تمدید دوباره است.

• کراتینه کردن مو موجب ایجاد یک لایه محافظ بر ساقه موی شما در برابر عوامل آسیب زننده خارجی می‌شود و ساقه موی شما را از شکنندگی حفاظت کرده و مقاومت آنها را در برابر استفاده از وسایل حرارتی حالت دهنده مو و یا عوامل محیطی مثل اشعه خورشید و آلودگی محیطی افزایش خواهد داد.
  • بافت و ساختار موی شما را با پر کردن ناهمواری‌های موجود در ساختار ساقه مو و کوتیکول‌ها یکدست خواهد کرد و با این کار موجب افزایش ضخامت موهای نازک و آسیب دیده نیز خواهد شد.
  • درخشندگی و براقیت خاصی را به ظاهر موی شما خواهد بخشید که یک ویژگی نیمه دائم و طولانی مدت است و نیاز به تمدید و ترمیم روزانه نخواهد داشت.
  • وز موهای شما را به طور کامل از بین خواهد برد و امکان حالت دهی آنها را نیز بسیار بیشتر خواهد کرد.
هادی پرفیوم عاشق عطر و ادکلن است و به تمامی خانم ها و آقایان عزیز کمک می کند تا بتوانند و مورد نیاز خودشان را به راحتی انتخاب و خریداری کنند.
اووو چقدر طولانی واقعا کسی هست اعصابش بکشه تا آخر خونده باشه اگه آره فقط یه کلمه بهم بگه کراتین مو خ ...

من خودم تو زمینه زیبایی کانال دارم کراتین به روش شیمیایی اصلا خوب نیست

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووو چقدر طولانی واقعا کسی هست اعصابش بکشه تا آخر خونده باشه اگه آره فقط یه کلمه بهم بگه کراتین مو خ ...

آره خیلی طولانی بود ....   

من خواهرم رفت یاد گرفت واسه من انجام داد خرداد ماه. من که خیلی راضیم میگن ریزش میاره و اینا..اگه مراقبت کنی و ویتامین بخوری هیچی نمیشه یعنی واسه من که نشد. اگه خواستی تو گوگل آموزش کراتین دنیای چهره ها رو سرچ کن شماره داره پیام بده ببین چجوریه.