2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم دوملیون برا خودش لباس خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 62 پست
منم وقتی گفت ریدم ب اخلاقت توقع داشتین بگم قربون ریدنت برم من  خب معلومه منم عین جوابشو میدم ب ...

باشه شما حق رو بده به خودت که حرفت بی نهایت قشنگ بوده 

اگر همسرتون مقصر هست،که هست 

شما هم به همون اندازه مقصر هستی 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد بگیر دیگه دلت نسوزه و فشار بیاری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

والا شوهر من دکتره اما در حد یه آدم معمولی ام ب خودش نمیرسه. ی لباسو الان شاید بیشتر ۵ساله داره میپوشه😑 ولی میگه بهم هرجی خواستی برا خودت بخر اما من لازم ندارم، کمدم پر لباسه😐

والا نه این خوبه نه اون

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مثلا تو عقد باید خودمون بگیم مثلا مانتو بگیر برام یا صبر کنیم خودش بگه؟؟

خودت بگی 

مردها نفهمنن تا نگی نمیفهمنن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
لاستیک فروش که وضعش خوبه دیشب برا خودش خریدمیکردبالبخندمیگفتی برا منم بخر

هههه اصن ب من نمیگه یهو با دو بگ لباس میاد تو خونه.میگم چرا ب من نمیگی میگه تو این مورد بزار من ب دل خودم برم خرید

منم وقتی گفت ریدم ب اخلاقت توقع داشتین بگم قربون ریدنت برم من  خب معلومه منم عین جوابشو میدم ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣اسی پولهاش و خرج خودتم بکن تا انقدر حرص نخوری دهن به دهنش نیا روش بیشتر وا میشه

عزیزم دو دست لباس خریده گناه نکرده که ،تو میسوزی چون خودت نمیخری بقول خودت حیفت میاد ،پس لطف کن ازین به بعد حیفت نیاد ،چرا لباس خریدنشو کوفتش کردی ،دوتا قربون صدقه میرفتی میگفتی به به مثل ماه شدی شب بیا بریم منم خرید دارم ،میبردی ۳ میلیون به خودت لباس میخریدی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دلت نسوزه براش ‌. خواستی یه چی بخری با خودش برو و بخر . ما خانما عادت داریم لباس نخریم مانتو ...

من برعکسم،اون موقع که با همسرم دوست بودیم ذات ولخرج بودنمو عمدا بروز میدادم که ببینه چه خبره.واقعا هم ولخرجم، اونقد دیده بود عادت کرده بود،الانم بعد ۱۰ سال زندگی هر ۲-۳ ماه اینا میگه بریم سر تا پا خرید کنیم‌واست،قند خون خریدت اومده پایین😀 مردها رو هر‌چطور از اول عادت بدی همون میشه.

بزارچندروزبگذره باهم بریدبیرون وببرش خریدهرچی لازم داری بخر....مازناخودمون مردوبدعادت میکنیم بعدشم مینالیم که اخلاقش بده شوهرمنم بهم سخت پول میده امامن میخوام ازسرش دربیارم

هههه اصن ب من نمیگه یهو با دو بگ لباس میاد تو خونه.میگم چرا ب من نمیگی میگه تو این مورد بزار من ب دل ...

خوب امروزبگوبیابریم خرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

تقصیر خودته

تو مگه مادربزرگی که دلت نمیاد خرج کنی برا خودت

این چیزاییم که تعریف کردی نرماله برای مرد

اگه شوهرت دو تومن برا خودش میخره شما باید پنج تومن برا خودت بخری باید همیشه خوش پوش ترو خوشتیپ تر از باشی

وقتی برا خودت خرج کنی دیگه حرصم نمیخوری از خرج کردن اون

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
والا شوهر من دکتره اما در حد یه آدم معمولی ام ب خودش نمیرسه. ی لباسو الان شاید بیشتر ۵ساله داره میپو ...

مثل شوهر منه با دعوا میبرم واسش لباس میخرم تا جر نخوره نمیره خرید ،وضعشم خوبه ،واسه من وبچه ها همچی میخره ولی به خودش افتضاحه والا من بدم میاد کاش به خودش میرسید

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تقصیر خودته تو مگه مادربزرگی که دلت نمیاد خرج کنی برا خودت این چیزاییم که تعریف کردی نرماله برای م ...

نمیدههههه میگ ندارم فعلا صبر کن بعد خیلی بده پونصد میریزه

باهام اصلا نمیاد بازار

میگ‌نمیتونم در مغازو ول کنم

2810