2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم دوملیون برا خودش لباس خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 62 پست

دلت نسوزه براش ‌.

خواستی یه چی بخری با خودش برو و بخر .

ما خانما عادت داریم لباس نخریم مانتو نخریم و....

مخصوصا عقد کرده ها . که بگن اهل پس اندازه . یا پول جمع کنیم .

اما با سالی ۴ دست مانتو و ۴ دست لباس خونه و بیرونهیچ مردی فقیر نمیشه .‌و را نخریدن اینا پولدارم نمیشه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری 

تقصیر خودتم هست تو خرج نکنی اون خرج خودش میکنه بیرونم زنای خوش تیپ جذبش میشن تورو با اونا مقایسه میکنه

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

خوب عزیزم چرا خرج نمیتراشی برا خودتون 

وقتی شما نخرین یا احتیاجتون نگین خوب همسرتون هم فکر نمیکنه 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
تو تاپیک شما بودم  خب بگید شما هم چی گفتید بهش در جوابش که بتونن خوب نظر بدن  (نی نی سای ...

منم وقتی گفت ریدم ب اخلاقت توقع داشتین بگم قربون ریدنت برم من 

خب معلومه منم عین جوابشو میدم ب خودش

خودت میگی دلت نمیاد اشتباهت اینجاست باید دلت بیاد و خواستتو انجام بدی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
لاستیک فروش

بعد لاستیک فروش برا خانمش لباس نمیخره ؟ تقصیر خودته که وظیفه اش رو تبدیل کردی به لطف 😕😕

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
بادوتومن چطوردودست لباس وساعتوعینک خریده

گفت دوتومن تازه لباس خریده .اکسسوری هم داره کلا ب خودش میرسه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
تو تاپیک شما بودم  خب بگید شما هم چی گفتید بهش در جوابش که بتونن خوب نظر بدن  (نی نی سای ...

دقیقا همینطوره..منم تو‌تاپیک قبلش‌بودم...البته فقط خواننده بودم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

لاستیک فروش که وضعش خوبه دیشب برا خودش خریدمیکردبالبخندمیگفتی برا منم بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دلت نسوزه براش ‌. خواستی یه چی بخری با خودش برو و بخر . ما خانما عادت داریم لباس نخریم مانتو ...

مثلا تو عقد باید خودمون بگیم مثلا مانتو بگیر برام یا صبر کنیم خودش بگه؟؟

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

اگه جدیدا عوض شده مشکوکه خودتم مقصری تازه شوهرم قرار بود برام پول واریز کنه یادم رفت بهش پیام بدم خوب شد تاپیک زدی یادم اومد😁😁عزیزم توام ازش پول بگیر بدعادتش نکن هم پس انداز کن هم به خودت برس

2810