2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و قرن اینده قرن تنهایی بشریته امیدوارم اشتباه نکنم چون دوست و اشنا همحون نیستن که دلسوز باشن ببین خودمون چقد از داشتن خواهر و برادر لذت می بریم چرا این و از بچمون دریغ کنیم راستی جواب سوالم رو ندادی؟
انشاله اگه صلاحت باشه خدا دخمل خوب و خوشگلی بهت بده
اما اگه پسرم شد حسنش اینه که حرف همدیگرو خوب میفهمن با هم دوست میشن خلاصه پشتیبان همدیگه میشن در هر دو حال محاسن زیادی داره
بازم انشاله هرچی صلاحته عزیزم
عجیبه من سر تصمیم برای بارداری بچه اول اصلا اصلا این همه استرس نداشتم اما حالا تا به بچه دوم فکر میکنم تمام سلولهای بدنم از ترس میلرزند جالبه نه؟ اما این وسط تحلیل همسرم جالبه میگه هروقت آمادگیشو داشته باشی خدا به دلت میندازه و بهت اعتماد بنفس میده تولد دست تو نیست چه بسا تو تصمیم بگیری اما نشه شایدم یهو موقعی که تصمیم نداری بچه دار شی
نظرت چیه؟
من فکر میکنم بیراهم نمیگه
توکل و توسل اول شرط درست پیش رفتن هر کاریه
مریم جون این تجربه منه
همه چیز به پسرت بستگی داره به اخلاقش به وضعیت روحیش
درمورد دولتی یا غ انتفاعی هم بازم به معلمش بستگی داره ببین معلمهاش چطورن.
ببین پسرت با چه تیپ معلمهایی راحت کنار میاد
ببین کسانی که اون مدرسه ثبت نام کردن دلیل ثبت نامشون چی بوده و ببین اون دلایل برای تو هم خیلی مهمند یانه
ببین برای خودت و پسرت چیا مهمترند مثلا نزدیکی به مدرسه یا حتی بزرگی یا کوچکی محیط مدرسه فوق برنامه هاش ساعت کارشون ساعت چند تعطیلن محلش همکلاسیهاش از چه فرهنگی هستن ووووووووووووو

فقط بهت بگم من بعد از کلی سروکله زدن با این مسائل فهمیدم روحیه پسرم خیلی به معلمش بستگی داره شدیدا رو اخلاق معلم حساسه برای همین هر سال باید باید بگردم دنبال یه معلم که با روحیاتش بخونه
ببخشید پرچونگی کردم ها