2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8614 بازدید | 170 پست
واقعا در تعجبم دلیل این همه تبعیض چی میتونه باشه 

بچه بودم   

.....درست  یادمه  ۷   سالم  بود   

همیشه  من یک طرف بودم   بقیه  یکطرف......مریض  بودم ...مادرم  اصلا منو  نگاه  نمیکرد....💔💔باورت  نمیشه  همینجوری کنار    خونه  دراز کشیده  بودم  اصلا انگار نه انگار......الان  که مینویسم  تمامشو  با اشک مینویسم.......پدرم  اومد  به مادرم  گفت  این  بچه حالش  خوب نیست..........  بعدش  متوجه منم شدن......شب بود  که پدرم  اومد.....خیلی چیزای دیگع  خیلی....

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مادرم اینقدر عاشق این خواهرمه که وقتی شوهرش داد اینقدر تو زندگیش دخالت کرد و اینقدر محبت الکی کرد ...

مادرم  وقتی  خاهرم  میره  خونه خودش  هر بار  پشت  سرش گریه  میکنه  بلند میشه  میبوسدش..

روزی  چندبار  زنگ  میزنه  بهش

حاضرم  قسم  بخورم حتی  یکبار   اینکارا رو   برا من نکرد

پناهت بر خدا،،، پس اندازم داشته باش

من سالها پیش با همسرم سر یه مسئله مشکل داشتیم چندتا النگو دستم بود قهر کردم رفتم خونه مادرم ، همشو بهم فروختن اینقدر از نداری حرف زدن ولی خاهرم یه مقدار طلا داره مادرم گذاشته گاوصندوق نمیزاره کسی بهش دست بزنه در حالیکه خواهرم حتی دو دانگ یه خونه اسمشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
فقط میتونم بگم متاسفم،، عجب دنیایی شده

خیلی بدتر  از اینا ......باورت  میشه  یعنی.....همیشه  ترسم  از اینه  من بمیرم ...تو خونه  کسی متوجه نشه .....هنوز نه پیر شدم  نه تنها......وضعیتم  اینه

مادرم  وقتی  خاهرم  میره  خونه خودش  هر بار  پشت  سرش گریه   ...

وای چقدر منو تو هم دردیم من شوهرم کارش یه جوره بعضی شبا خونه نیست برادرمو میفرسته پیشم باشه یه بار نمیگه تو بیا بمون ولی شوهر خاهرم همین کارو داشت مادرم حتی برای شوهرش غذا می‌فرستاد خودش تمام خونه رو تمیز میکرد و حتی می‌رفت لباسای شوهرشو میشست ولی نمی‌داشت شوهرش بفهمه جوری رفتار میکرد که خواهرم اینکارارو کرده

خلاصه   این  دنیا  با ما  بد تا کرد  بد گذاشت  تو کاسه  مون..... ...

دقیقاً خیلی منم ازین مسئله ناراحتم حتی خاله هام و دایی هام همه میگن گناه داره اینقدر بین بچه هات فرق نزار

دقیقاً خیلی منم ازین مسئله ناراحتم حتی خاله هام و دایی هام همه میگن گناه داره اینقدر بین بچه هات فرق ...

خدا نگذره  

از خاله  ها  دایی هام‌‌......تمام نوجوانی  جوانی من  با حرفای اونا  سیاه  نابود  شد  

الاهی  به زمین  گرم  بخورن  

اخه  اونام  منو نمیخاستن ....💔💔شاید  الان بگی  چرا یعنی چی ....حتما  مشکل  از خودشه..مگر میشه  یک خانواده  یکیو  نخان...‌ولی فقط  بهت  بگم  من  ۷  الی۸ سالم  بود  این فرق هارو درک کردم.......همه اینارو با اشک  تاپیک  کردم  اگر  از رفتارشون  برات بگم ...که  مخت سوت میکشه .........همیشه  مگفتن  فلانی  ...پوستش  کلفته  کاریش  نمیشه....هر چی میگین  به اون  بگین....در این حد جلو روی خودم.....

خدا تو شکر  کن خاله  دایی خوبی داری....