2777
2789

کتابای شهید مطهری رو بخونن باور کنین از خوندنش لذت میبرین واضح روان با استدلال و شناخت کامل.

شاید باورتون نشه من وقت خوندنش کیف میکنم انکار پای منبر یکی از شاگردان واقعی معصومین انگار تو بهشتم خواستم علاقه‌مندان هم این حظ معنوی رو ببرن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شهید مطهری همونه که کتاب خدمات متقابل رو نوشته؟

اگه همونه رو جمله واضح و روان تجدید نظر کن 😐

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
عزیزم شهید مطهری همونه که کتاب خدمات متقابل رو نوشته؟اگه همونه رو جمله واضح و روان تجدید نظر کن 😐

چرا حیلی واضحه 

چطور عزیزم

شاید رشته من الهیاتی برام سخت میس

ولی کلا خواهرم که سواد زیادی نداره میخوند میگفت خیلی توضیح داده

یه کتاب کسی می‌شناسه که دین های مختلف تحلیل کنه تا بهشون بگه که تهش خودمون با دید باز دینمون انتخاب ...

هر چی خوندی در کنارش کتابای ایشونم بخون ضرر نمیکنی

چرا حیلی واضحه چطور عزیزمشاید رشته من الهیاتی برام سخت میسولی کلا خواهرم که سواد زیادی نداره میخوند ...

رشته من نرم افزاره 

میدونی اگه بخوای بخونی رد شی و یه چیز کلی بفهمی اوکی هست 

ولی اگه مجبور باشی تک تک  اسامی داخل کتاب رو حفظ کنی تک تک خط هاش رو درک کنی 

میفهمی روان نیست 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
رشته من نرم افزاره میدونی اگه بخوای بخونی رد شی و یه چیز کلی بفهمی اوکی هست ولی اگه مجبور باشی تک تک ...

روانشناسی هم خیلی سخته اسم مریضی ها نظریه ها روش درمانیش باید حفظ کنی زیاده

روانشناسی هم خیلی سخته اسم مریضی ها نظریه ها روش درمانیش باید حفظ کنی زیاده

روانشاسی پرورشی رو خوندم فصل پیاژه خیلی به مغزم فشار اوردم بفهمم کی به کیه 😅 

رشته من نرم افزاره میدونی اگه بخوای بخونی رد شی و یه چیز کلی بفهمی اوکی هست ولی اگه مجبور باشی تک تک ...

من چنین چیزی حس نکردم عزیزم 

خب ما که نمیخایمش حفظ کنم همون که اصل مطلب رو بگیریم خوبه

ولی در کل بعضی کتابشون فلسفی  هس اونا ممکنه سخت تر باشه