2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 170 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علت خاصی داره این همه علاقه ؟

از لحاظ قیافه در یک سطحیم ولی اونو شاخ کرده از قدش از همه چیش مدام تعریف میکنه یه نفر بی دلیل نگاه کنه میگه وای میمیره براش اصلا درکش نمیکنم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اونا درد فرق گذاشتن ندیدن نمیدونن ینی چی مثل پولداری که درد بی پولی نکشیده سالمی که درد معلولیت نک ...

دقیقا  

اونا خوشی زده  زیر  دلشون....از محبت  زیاده.......از توجه زیاده....وقتی  وارد منزل شدی  دیدی  هیچ کسی منتظرت  نیست  میفهمی  فرق یعنی چی....وقتی خارج شدی دیدی هیچ  کسی براش  مهم نیست میفهمی  فرق یعنی چی.....

وقتی کسی  ماها بهت زنگ  نزد  میفهمی  فرق یعنی چی......

وقتی  همیشه  توجه ها  به یکی دیگه  باشه

محبتا مال اون

بهترین  چیز  مال اون

تو هیچ  وقت دیده  نشدی  میفهمی  فرق یعنی چی

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
دقیقا   اونا خوشی زده  زیر  دلشون....از محبت  زیاده.......از توجه زیاده....وقتی ...

خدا براشون نسازه هی نمیکنن جلو شوهرم حفظ ظاهر کنن مدام منو خورد میکنن

کم محلشون کن،،، از بس رو دادی و خرج کردی ببخشید ولی هار شدن آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست

منو اینجوری عادت دادن مادرم سرپرست نداره واقعا به کمک من نیاز داره ولی شده خودش بارها بی غذا بوده ولی خواهرمو برده کافه و کبابی مثلا برای خودش یه سیخ گرفته برای اون چهارتا

خدا براشون نسازه هی نمیکنن جلو شوهرم حفظ ظاهر کنن مدام منو خورد میکنن

شوهر  من  که واضح میگه .....اونا اگر  تورو دوست داشتن   احترام منو  نگه میداشتن ....تازه  من خیلی از  رفتاراشون براش نمیگم  

گاهی  وقتا  دلم میگیره  نمیگم  ازچیه اگر  بگم  که دیگه  رفت امدو  قعط  میکنه

کم محلشون کن،،، از بس رو دادی و خرج کردی ببخشید ولی هار شدن آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست

بخداقسم من خودم بارها نداری و بدبختی کشیدم ولی هر ماه سهم حقوق اونا به جا بوده ولی انگار وظیفه شده 

منم فکر میکردم  اگر کم  برم

کم  زنگ بزنم  شاید  دلشون  تنگ  بشه.......متوجه بشن  بابا....من نیستم،😔😟یک چیزی  کمه......اما اصلا انگار نه  انگار بار ها امتحان  کردم  ماه ها  خبری  ازم  نبوده  اصلا  هیچ  رفتی  امدی  خبری..........یک روز  گازخونه مون مشکل داشت  دو سه  ساعتی  گاز  وارد خونه شده بود...اگر پنجره  بازنبود  کارمون تموم  بود  قطعا..........بعدش  ساعتا  نشستم  گریه  کردم  

نه  از  ترس  یا مرگ 

از اینکه  اگر میمردیم 

کسی حتی  تا  هفته ها  خبر دار نمیشد....مگر  از   بوی  جسد در این حد یعنی......

منکه بخام  برات  بگم  از بچه گی  بود  ریشه  اش..... هیچ  وقت ...

من مادرم اینقدر عاشق این خواهرمه که وقتی شوهرش داد اینقدر تو زندگیش دخالت کرد و اینقدر محبت الکی کرد با یه بچه طلاقشو گرفت