2777
2789
عنوان

بارداری با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 23193 بازدید | 83 پست
اهورا جان مبارکه انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری عزیزم،منم همین مشکلو دارم و چون یه دختر دارم تو دورا ...

ممنون عزیزم، من مهر 1400 متوجه شدم مشکل دارم چون قبلش هم اقدام نکرده بودم رفته بودم دکتر برای چکاب که اینو بهم گفت البته بگم سال قبلش سونو داده بودم و وضعیت آزاد کردن تخمک هام عالی بود چون دکتر سونو گفت همزمان از هر دو تخمدان تخمک آزاده شده، به خاطر فوت پدرم از لحاظ روحی شدیدا بهم ریختم و استرس داشتم فکر کنم یه دلیلش میتونه این باشه، بعد از اون هم دکتر زنان که دید ذخیره ام پایین اومده گفت سریع برو مراکز ناباروی و اقدام کن برای IVF و اونجا فهمیدیم که اسپرم همسرم هم مشکل داره حتی واریکوسل هم داشت که حتی دکتر گفت با عمل واریکوسل هم 5% احتمال موفقیت وجود داره، رفتم تو سیکل IVF و دو ماه قبلش مکمل بهم دادن تا همسرم هم اوکی بشه مورفولوژیش بعد هم که تو سیکل گفت تخمک هات کمه و کنسل کرد و گفت فقط تخمک اهدایی . اونجا بود که از خدا خواستم که خودم طبیعی باردار بشم. تو پست های قبلی هم گفتم به کمک روش سنتی اصلاح سبک تغذیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

1.51 بود 

من از این کمتر بود زیر یک ۴۲صدم بود ینی دیگه اصلا هیچی 

معجزه خدا الان باردارم 

ب من گفت تخمک اهدایی من هرگز قبول نداشتم تخمک اهدایی ب خدا گفتم اگه میخای بدی از خودم بده 

الان ۱۵,هفته هستم ان شالله سالم بیاد بغلمون

من حتی ای وی اف روم جواب نداد داروهای استفاده کردم روز دوازدهم گفتن ب درد ای وی اف نمیخوری با این همه آمپول قوی فقط یکی تخمک داشتم ک ای بو ای کردم منفی شد ماه بعدش خودم ب طور معجزه وار باردار شدم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من از این کمتر بود زیر یک ۴۲صدم بود ینی دیگه اصلا هیچی  معجزه خدا الان باردارم  ب ...

به سلامتی مبارکت باشه عزیزم ان شاالله به خیر و خوشی زایمان کنی . منم الان 17 هفته هستم 

یه چیزی هست که دکترا از نظر علمی میگن هر چیزی رو ولی اگر خدا بخواد و نظر کنه هر چیز ناممکنی ممکن میشه، همه چی دست خودمونه 

ان شاالله برای همه این اتفاق بیفته 

به سلامتی مبارکت باشه عزیزم ان شاالله به خیر و خوشی زایمان کنی . منم الان 17 هفته هستم  یه چیز ...

ان شالله

میگم من الان ۱۵هفته هستم چیزی باید تو دلم حس کنم عین قبل بارداری هستم ک طبیعی ؟حالت تعوع استفراغ بی اشتهایی داشتم سه ماه اول حالم خیلی بد بود 

ولی همین ک چیزی تو دلم حس نمیکنم عصبی م 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
ان شالله میگم من الان ۱۵هفته هستم چیزی باید تو دلم حس کنم عین قبل بارداری هستم ک طبیعی ؟حالت تعو ...

عزیزم طبیعیه از هفته 17 به بعد برای بعضی ها دیرتر حس میشه من اصلا حالت تهوع نداشتم کلا اوکی هستم 

من از مهر 1400 فهمیدم که ذخیره ام کمه رفتم ناباروی ابن سینا برای میکرواینجکشن ولی تو سیکل چون تخمک ک ...

سلام عزیزم منم تقریبآ 7ماه پیش آزمایش دادم ذخیره تخمدانم 1.09 بود یکماه بعدش باردار شدم و سقط شد بعداز اون دیگه باردار نشدم این ماه رفتم توی سیکل آی وی اف و فقط 3تا تخمک داشتم دکتر گفت چون ذخیرت پایینه تخمکات کمه از اون 3تا فقط یه دونه جنین تشکیل شد که دو روزه انتقالش دادم ولی زیاد امیدی ب نتیجش ندارم اگه این بارم نشه میخام برم دنبال دارو گیاهی میشه آدرسی شماره تلفنی بهم بدین؟؟

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه