2777
2789
عنوان

بارداری با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 23203 بازدید | 83 پست
منم ذخیرم پایینه چطوری باردار شدی؟

این شماره پزشک سنتی تو بندرعباس هست . خانم دکتر بابایی 09179001025 - عطاری 07632231554  براش عکس زبان خودم و همسرم رو فرستادم که گفت هر دو معده امون سرده . حتی یک پزشک زنان تو اینستا دیدم براتون میزارم پیجشو میگفت اینکه میگن ذخیره تخمدان پایین اومده و دیگه بالا نمیره کاملاً اشتباه محض هست چون یک مدت خواب میره و با اصلاح سبک تغذیه کاملا درست میشه و بالا میره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما راه حلتون بگید  به من گفت پلی کیستیک داری که همون تنبلی تخمدانه  گفت که تا دوماه این ...

خب آره منم زمانی که 22 سالم بود فهمیدم تنبلی تخمدان دارم برای منم با قرص های ال دی  شروع کرد و از وسطاش متفورمین داد و هر 6 ماه سونو میدادم که در آخر منظم شدم و تخمک آزاد میکردم

سلاام میشه کامل توضیح بدی چه دارویی واصلاح سبک چیاخوردی چیکاراکردی عزیزم

کلن سردی گفت نخورم و پیاده روی زیاد داشته باشم - 2 تا پودر بود که با عسل ترکیب میشد یکش برای همسرم بود و یک پودر که دمنوش بود برای تحرک اسپرم همسرم صبح ظهر شب بعد از غذا میخوردیم 

فقط یه چیزی رو بگم توکلتون فقط به خدا باشه و از خودش بخواین چون میدونم برای من واقعا معجزه بود. من حتی وقت برای تخمک اهدایی هم تو اردیبهشت گرفته بودم 

کلن سردی گفت نخورم و پیاده روی زیاد داشته باشم - 2 تا پودر بود که با عسل ترکیب میشد یکش برای همسرم ب ...

بیشترمشکلات ازسردی جاتی هست که میخوریم.ان شالله نی نی توسلامت وتندرست بغل کنی.ممنون بابت توضیحاتت عزیزم

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

اهورا جان مبارکه انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری عزیزم،منم همین مشکلو دارم و چون یه دختر دارم تو دوراهی انجام دادن یا ندادنivf موندم

اقدام خاصی انجام دادی؟من دو ساله منتظرم