2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5623 بازدید | 202 پست
از علامت های adhd علاقه به پوشیدن یه لباس برای مدت طولانیه،حواس پرتی و عدم تمرکز و رویا پردازی نداره ...

من خواستم بگم اوتیسم 

ولی دلم نیومد 

چون چند تا اوتیسم دور و بر من بودن علاقه به تکرار داشتن 

شما تخصصی دارید در این زمینه 

دخترمن همیشه تنشه

واقعا میگید یا سرکاریم؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از علامت های adhd علاقه به پوشیدن یه لباس برای مدت طولانیه،حواس پرتی و عدم تمرکز و رویا پردازی نداره ...

ارع فکر کنم همین اختلال رو داره 

چون قبل مدرسع هم دائم یکی از لباسهاشو می پوشید

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از تنبلیه ن چیز دیگه باید تنبیه بشه اصلا نشور لباساشو اتو هم نزن اصرار هم نکن ک دربیاره 

میتونی بصورت مخفیانه با معلمش حرف بزنی ک ب صورت غیر مستقیم تو کلاس چنین چیزی رو عنوان کنه ولی نفهمه تو ب معلمشون گفتی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره کلن تنشع خیلی بخواد هنر کنه واسه شستن در بیارع

وا کثیف و کهنه نمیشن تو تنش؟ دختر من که از در میاد تو در میاره میدازه اینور اونور..گاهی مقنشو دره مدرسه درمیاره..کلا اذیت میشه با لباس فرم..روزای ورزش با لباس ورزش میرن خوشحال میشه

??????Ya umutlar biterse

عزیزم ببخشید ولی این به عدم قاطعیت شما برمی‌گرده 

بچه‌ها باید بدونن خونه قوانین خودشو داره نمیشه که با لباس کثیف و آلوده‌ی بیرون تو خونه بگردی تو رختخواب بری ، غذا بخوری 

خیلی خیلی عجیب و باورنکردنیه !

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
و منی که تمام این علایم رو دارم پالتوم مال سال۹۰ هس😬

من هر سری چهار ماه عادت دارم یه لباس رو همه جا بپوشم بعد از یه مدت دیگه سراغش نمیرم و سر یه لباس دیگه این مسخره بازیو سروع میکنم🤣😭

نی نی سایت ، واسه امروز بسهههه دیگه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....