2777
2789
عنوان

بارداری با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 23208 بازدید | 83 پست

منم ذخیره تخمدانم 0.4 بود دکترم ی بار بهم دارو داد اما نشد دوماه هست به من قرص اوابوست داده این ماه طبیعی اقدام کردم 1 هفته مونده به موعدم اگر این ماه نشه باید برم برای IVF. منم هر ماه دوتا یا سه تا تخمک بیشتر ندارم. میگن علتش هم میتونه ژنتیک باشه هم سن. و البته تغذیه هم مهمه

منم با ذخیره 1 طبیعی باردار شدم. اینا همه ش ترفند دکتراس برای اینکه تجارت بکنن با پول ملت بدبخت..من از وقتی که ذخیره 2.3 بود دکترا بهم پیشنهاد آی وی اف میدادن.. خدا لعنتشون کنه که چقدر با روح و روانمون بازی میکنن...

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم با ذخیره 1 طبیعی باردار شدم. اینا همه ش ترفند دکتراس برای اینکه تجارت بکنن با پول ملت بدبخت..من ...

ببخشید شما چندسالتونه ؟؟ و اینکه چه مدت طول کشید که ذخیره از ۲/۵ به ۱ کاهش پیدا کنه ؟؟

ببخشید شما چندسالتونه ؟؟ و اینکه چه مدت طول کشید که ذخیره از ۲/۵ به ۱ کاهش پیدا کنه ؟؟

من ۳۲ سالمه والا در طول ۶ - ۷ ماه

البته مطمئن نیستم درست بوده باشه چون انگار ازمایش ذخیره باید روز سوم پریود باشه من روز ۱۴ رفتم ازمایش

شایدم درست باشه ولی خوب تو فاصله نسبتا کمی شد دیگه

اینم بهتون بگم هر ماه این عدد ممکنه متفاوت باشه و ازمایشگاه هم خیلی مهمه

من پارسال شهریور رفتم بهم گفتن ۰/۷ ولی دکتر گفت این غلطه تو فولیکول داری قشنگ آذر رفتم ازمایشگاه دیگه گفت ۲/۳ ، مرداد امسال رفتم ازمایشگاه دیگه روز ۱۴ پریود شد ۱ 🫠

ولی اینو بگم بهتون خیلی اعتماد نکنید به این عدد چون بیشتر برای آی وی اف خوبه…که بدونن چقدر میتونن تخمک بردارن

و الان یه سری از دکترا اصلا با ذخیره کاری ندارن

سلام عزیزم من شنیدم وقتی ذخیره تخمدان پایین میاد fshمیاد بالا از شما که پایین بوده. آخرش نفهمیدم پای ...

من که ذخیره م ۱ بود و پرولاکتینم نرمال بود

اره عزیزم💓 فقط استرس نداشته باشید و به عدد ذخیره توجه نکنید

اخه شما سنت مناسب بود 

من ۳۸ سالمه و پارسال ذخیره م ۰/۸۷ بود 

ولی موقعیت نداشتم اقدام نکردم 

ماه قبل تازه اقدام کردم ک نشد حالا  استرس دارم که شاید امسال خیلی پایین اومده باشه و شانسمو از دست داده باشم 😥

حالا خ

اخه شما سنت مناسب بود  من ۳۸ سالمه و پارسال ذخیره م ۰/۸۷ بود  ولی موقعیت نداشتم اقدام نک ...

خوب نسبت به سنتون خیلی هم کم نیست.. الان خیلی از دکترا میگن این یه عدده. و بیشتر با معاینه سونو واژینال حجم فولیکول رو میبینن و نسبت به اون درمان رو شروع میکنن...

به نظرم برای اینکه زمان رو از دست ندین با یک دکتر شروع کنید ولی مثلا گفت همون اول آی وی اف بگید چند ماه دارو بده بعد بریم آی وی اف.

من مکمل زیاد خوردم.. یکی مونده به ماه آخر هم اووبوست خورده بودم که فکر میکنم بی تاثیر نبود. و ماه آخر هم لتروزول و سینال استفاده کردم.

یه دکتر خوب پیدا کنید که استرس نده بهتون توکل کنید بخدا و پیش برید.. انشالله زودتر نتیجه میگیرید  

سلام دوستان من 7بهمن رابطه بدون دخول و محافظت نشده با نامزدم داشتم و باکره هم هستم.بعد از دوران تخمک گذاریم بود، از ریختن مایع منی و پیشاب اطراف واژن مطمعن نبودم و بعد از یک روز قرص اورژانسی 1.5 خوردم. موعد پریود همیشگیم 16هر ماه هست و همون 16بهمن هم پریود شدم به مدت پنج روز مثل همیشه.

دیگه بعدش رابطه نداشتیم، 25بهمن هم باز با بی بی چک، امتحان کردم، منفی شد، الان که دوره 14سیکلم هست و نزدیک تخمک گذاری، شکمم سفت شده، نفخ دارم، یکم شکم درد خفیف دارم هر از گاهی، به نظرتون علایم تخمک گذاریه؟ یا بارداری؟

دوباره با بی بی چک بررسی کنم به نظرتون؟

کسی این علایم رو داشته تو تخمک گذاری؟