2777
2789
عنوان

چیکار کردین خدا توی نا امیدانه ترین نقطه زندگیتون معجزه شو نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک و تنها بودم. درد و مریضی ، بی پولی، بی کسی، ۷ روز توی بیمارستان بدون همراه. بدون امید و انگیزه.&n ...

اوضاعم خیلی خیلی وحشتناکههه.هیچ کسم خبر نداره همه منتظرن به ته خط برسم ۶ساله دارم می جنگم ولی انگار ثانیه های آخر و من عاجزم

تک و تنها بودم. درد و مریضی ، بی پولی، بی کسی، ۷ روز توی بیمارستان بدون همراه. بدون امید و انگیزه.&n ...

چطوری 

الهی دیگه هیچ وقت تو اون شرایط قرار نگیری

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
کاش شفاعت منم بکنن والا ۶ساله در خونه شون رو می زنم کاش نگام کنن…انگار تایمر آخر خط برام خورده لحظه ...

برات دعا میکنم 🙂 نجات پیدا کنی الهی آمین خدا هرچی بهترین صلاحته رقم بزنه بهترین اتفاق این دعا یادگاریه من خدایا تو الرحم الراحمین ای....

اوضاعم خیلی خیلی وحشتناکههه.هیچ کسم خبر نداره همه منتظرن به ته خط برسم ۶ساله دارم می جنگم ولی انگار ...

به خدا اعتماد کن. اون چیز بدی برامون نمیخواد. فقط ما تحملمون کمه. به حضرت رقیه قسمش بده دل اون کوچولو رو نمیشکنه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
خوب شدید شما؟

آره خداروشکر

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
به خدا اعتماد کن. اون چیز بدی برامون نمیخواد. فقط ما تحملمون کمه. به حضرت رقیه قسمش بده دل اون کوچول ...

تعداد قسم های که دادم دیگه از دستم در رفته حتی شکایت کردم پیش حضرت زهرا

کاش گریه م نیاد همسرم و بچه م بفهمن کم اوردم.خیلی بده هر چی تلاش کنی نشه و به در بسته بخوری و شرمنده نگاه و صبوری بچه ت بشی