2777
2789
عنوان

میخوام از دوتا گربه کوچیک بدون مادر نگهداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 45 پست
فک کنم دیجی کالا داره، ولی تو مغازه هایی که پت هم میفروشن میتونی پیدا کنی

اخه من فردا دارم‌تحویل میگیرمش 

شهرمون خیلی کوچیکه پت شاپ نداره

دیجی کالا هم طول میکشه 😔😔😔 نمبسه با شیشه شیر بچه بدم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیشع شیر مخصوص؟؟ اخه شهرمون کوچیکه فکرنکنم‌مخصوص داشتع باشن 😔😔

غصه نخور. اشکالی نداره. سعی کن شیر رو کمی بمکن پس. سرنگ رو زیاد فشار نده. همین که سعی خودتو بکنی کافیه. مثل بچه ی آدم نخوابون توی بغلت. یادت باشه بچه گربه وقتی شیر می خوره به پشت دراز نمی کشه. شیر گاو هم براشون خیلی خوب نیست. اصولا باید شیر بدون لاکتوز باشه. ولی اگه نیست چاره ای نیست. همونو بده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اخی عزیزم چه قدم ناز و مظلومن خیلی مراقبشون باش😔 وقتی بزرگتر بشن ایقد بهت وابسته میشن، میشن یه بخش ...

خیلی استرس دارم امیدوارم‌بتونم‌از پسش بر بیام🥺🥺🥺 

من خودم بدتر وابسته میشم😔😔 

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
غصه نخور. اشکالی نداره. سعی کن شیر رو کمی بمکن پس. سرنگ رو زیاد فشار نده. همین که سعی خودتو بکنی کاف ...

الان نفهمیدم چیکارکنم 

شیشه شیر بچه بخرم یا سرنگ😔😔😔 اره شیر بدون لاکتوز میخرم براشون🥺🥺🥺قبلا داشتم‌بدون‌لاکتوز میدادم😢

اخه من فردا دارم‌تحویل میگیرمش  شهرمون خیلی کوچیکه پت شاپ نداره دیجی کالا هم طول میکشه 😔😔😔 ...

اونا اخه سرش فرق میکنه با همون سرنگ اروم آروم بده گربه خیلی زود رشد میکنه بعد چن روز خودش میتونه بخوره

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
خیلی استرس دارم امیدوارم‌بتونم‌از پسش بر بیام🥺🥺🥺  من خودم بدتر وابسته میشم😔😔

برمیای یکی از همین بی سرپرستا منو دیوونه خودش کرد بعد سه سال گمش کردم😩

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
اونا اخه سرش فرق میکنه با همون سرنگ اروم آروم بده گربه خیلی زود رشد میکنه بعد چن روز خودش میتونه بخو ...

آره سرنگ‌رو دور تر بگیرم و کم کم فشار بدم اصلا قطره ای بخوره خوبه؟؟

خطری نداره دیگه؟😢😢😢

برمیای یکی از همین بی سرپرستا منو دیوونه خودش کرد بعد سه سال گمش کردم😩

عزیزمممم🥺🥺🥺

آره نه خوبه چیزیش نمیشه، راستی مامانشون چرا مرده؟😒

دوستم میگه که تصادف کرده☹

وااایی😭😭

سه تا بچه داشته یکیش مرده 

دوتا مونده 🥺

اون یکی هم تصادف کرده؟😭 ایی خداا چرا اینا باید تصادف کنن لعنت به اون راننده

😢😢😢هعی 

فقط منتظرم فردا شه برم بگیرمشون

گفت آخرین‌بار بعد اذان بود بهشون شیر دادیم خوابیدن 

استرس دارم که نصف شب گشنشون بشه

تا صبح نمیرن😐 اصلا انگار بچمه 😐