2777
2789

مادرشون مرده.

استرس داره میکشتم 

باید با سرنگ شیر بدم 

کسی میدونه باید چطوری شیر بدم که خفه نشن😭😭😭 دستشویی میکنن ینی یا باید دلشونو بمالم؟نمیدونم چند وقتشونه ولی چشماشونو باز کردن 

عکسشو دیدم فقط.

من قبلا بزرگ کردم گربه ولی بزرگ تر بود یکم. خودش میتونست بخوره بدون سرنگ

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سرنگ نباید بدی. ممکنه شیر بره توی ریه هاشون. شیشه شیر دارن. می تونی بخری. قیمت خاصی هم نداره. البته اگه خیلی کوچیکن مشکلات دیگه ای هم خواهند داشت. مثل دستشویی کردن که بدون کمک مادرشون براشون سخته. اگه نتونستن باید با دستمال نمدار شکمشونو ماساژ بدی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
از یه دامپزشک کمک بگیر عزیزم

در دسترسم‌ نیست 🥺

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

دستت رو بذار پشت سرشون، یه‌ذره سرشون رو خم کن بالا شیر بده، شیشه‌شیر هم خوبه چون میخورن و خطر سرنگ رو هم نداره. دستشویی هم با دستت شکمشون رو بمال آروم یا با پارچه مرطوب گرم، بعد بذارشون توی ظرف خاک، خودشون فوری یاد میگیرن اگه راه افتادن و حرکت میکنن، اگر راه نیفتادن پشتشون رو هم میتونی با دستمال بکشی آروم برای دستشویی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
با سرنگ نباید بدی. ممکنه شیر بره توی ریه هاشون. شیشه شیر دارن. می تونی بخری. قیمت خاصی هم نداره. الب ...

شیشع شیر مخصوص؟؟ اخه شهرمون کوچیکه فکرنکنم‌مخصوص داشتع باشن 😔😔

ببین فعلا با سرنگ بده سر فرصت شیشه شیر مخصوص گربه بخر براشون راحتتره، سعی کن جای گرم نگهشون داری و این که برا دسشویی بدارشون تو خاک انجام میدن خودشون

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
دستت رو بذار پشت سرشون، یه‌ذره سرشون رو خم کن بالا شیر بده، شیشه‌شیر هم خوبه چون میخورن و خطر سرنگ ر ...

ممنون عزیزم 

ببین فعلا با سرنگ بده سر فرصت شیشه شیر مخصوص گربه بخر براشون راحتتره، سعی کن جای گرم نگهشون داری و ا ...

شیشع شیر بچه نمبشه؟؟؟ کوچیکشو بخرم