2777
2789
عنوان

خوابم میاد پسرم نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 58 پست
۴ و نیم   شبا ۱۲ می‌خوابه ظهر هم ۱۱_۱۲ بیدار میشه

خب اینجوری باید هم نخوابه صبح ساعت خوابش کمتر کن البته سخته دختر من صبح ساعت نه یا نه و نیم بیدار میشه ظهر هر کاری میکنم نخوابه نمیتونم می خوابه شب هم یک می خوابه روزایی که ظهر می خوابه راحتم ولی روزای دیگه شبا آذیت میشم

کسی جرات نداره بهش چیزی بگه 

میدونی یکم بزرگتر بشه چه وضعیتی میشه زندگیت؟ 

هرچی میخواد باید فراهم کنی هرکار میگه باید سریع انجام بدی 

زودتر جمعش کن 

نگو بچست 

بخدا اون خوب می‌فهمه داره چیکار می‌کنه  

بگیر بخواب بذار گریه کنه 

فوقش دوبار گریه کنه دفعه ی سوم دیگه خسته میشه و می‌فهمه نباید به مادرش امر و نهی کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی یکم بزرگتر بشه چه وضعیتی میشه زندگیت؟  هرچی میخواد باید فراهم کنی هرکار میگه باید سریع ...

حساب می بره ازم تو بعضی موارد 

ولی کلا لوسه درست میگی هرچی بخواد فراهم هست براش سریع به خواسته هاش میرسه تقریبا اینو پدرش یادش داده . 

ولی درمورد خواب اگه تنها بودیم میدونستم چیکارش کنم 😂چون شوهرم خونه س و خسته میاد  تحملش میکنم و نمیخابم😶😂

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
ا چه جالب مث پسر من اونم میگه روزا نخواب میترسم میاد بوسم میکنه که بیدار شم

اینم می ترسه ولی خب خواهرش پیششه نمیدونم از چی میترسه 

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
مردا همیشه با دخالتاشون گند میزنن به کارای ما ها

فکر می‌کنه خیلی کار خوبی داره می‌کنه ولی خبر نداره  داره به تربیت بچه گند میزنه 

اینم می ترسه ولی خب خواهرش پیششه نمیدونم از چی میترسه 

حتما خیلی مامانیه مث پسرمن اتفاقا اینم باباش خیلی لووسش کرده خودمون باشیم بیشتر بحرفمه

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
حتما خیلی مامانیه مث پسرمن اتفاقا اینم باباش خیلی لووسش کرده خودمون باشیم بیشتر بحرفمه

اره همین الان هم که دارم می نویسم پتو بالشتشو گذاشته رو پاهام لم داده 😐😐    بعد خواهرش  کاملا مستقل و خود ساخته   هست کاری به کار من نداره 😒😒

اره همین الان هم که دارم می نویسم پتو بالشتشو گذاشته رو پاهام لم داده 😐😐    بعد خواهرش&n ...

وای این چقد مث پسر منه عیب نداره دلش میخواد همش بهش توجه کنی

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
وای این چقد مث پسر منه عیب نداره دلش میخواد همش بهش توجه کنی

😂😂😂پسرت چند سالشه ؟ 

2810