2777
2789
عنوان

خوابم میاد پسرم نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 58 پست
۴سال بشدت مامانیه

اینم همینطوره مامانی لوس  ترسووو   نازنازی  زود رنج 

یعنی بهش بگم پخ میگه  دیگه دوست ندارم 😐

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 

منم متنفرم من بیدارم کسی بخوابه 😐😐😐😐😐هیچکس تاحالا خواب خودمو هم ندیده شوهرم میگه من سه سال باتو زندگی کردم ندیدم خواب باشی🤣🤣🤣🤣بعد اون می‌خوابم قبل اون بیدارم تو روز هم اصلا نمیخوابم 🤣

👈🤷👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که دقیقا پسر منه...پنج سالشه  ...ظهر که میشه میگه بابا بخابه تو نخاب...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
خب ساعت خوابشو تغییر بده. نذار صبحا تا این موقع بخوابه

اخه من خودم هم نمیتونم صبح زودتر از ۱۱ بیدار شم 😂❤️

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
اینم همینطوره مامانی لوس  ترسووو   نازنازی  زود رنج  یعنی بهش بگم پخ میگه  ...

توجه نکن به گریه ها و جیغاش پسرمنم خیلی گریه و جیغ میزنه تا ی چیزی بگیم یا ی چی بخواد ندیم

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
منم متنفرم من بیدارم کسی بخوابه 😐😐😐😐😐هیچکس تاحالا خواب خودمو هم ندیده شوهرم میگه من سه سال باتو ...

منم اگه تنها باشم بدم میا د  ولی پسرم تنها نیست 

پسر من شش سالشه یه موقع شب ها بخوام زودتر بخوابم گریش درمیاد تا زه موقع خوابش هم میگه مامان تو تا صب ...

خخخخ اینم شب میشه تو تخت بهم میگه مامان پس تو کی میخوابی بهش میگم به تو ربطی نداره  میگه باشه شب بخیر 

چقدر شبیه بچه گیه منه🥲😂من میترسیدم مامانم چشماشو میبست فکر میکردن تو همون فاصله که چشماش بستس روح ...

این از آقا دزده میترسه