2777
2789
عنوان

خوابم میاد پسرم نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 58 پست
۴ و نیم   شبا ۱۲ می‌خوابه ظهر هم ۱۱_۱۲ بیدار میشه

دیگه تقریبا ۱۱ تا ۱۲ ساعت میخوابه 

معلومه دیگه ظهر خوابش نمیبره

برنامه خوابت با پسرت تنظیم کن مثلا تلاش کن همون ساعت ۱۲بخوابی تا نه و ده هم اگر دخترت هم میخوابه تو هم بخواب باهاشون

خدایاشکرتتتتت 😍😍
پس باباشم لوسش کرده، بگو بچه رو برداره ببره تو اتاق باهاش بازی کنه که گریه نکنه..مگه مادر نوکر دست ب ...

پدرش ۷ صبح می‌ره سرکار میاد خونه بزور دو لقمه غذا میخوره بیهوش میشه می‌خوابه 😑😑😑😐😐😐

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوابه ولی بعدش ۱۲ بیدار میشه تا ساعت ۴ صبح 😑😑😑

وااااییییی ...حتی اگه خونه تاریک و سکوت مطلق باشه بازم ۱۲ بیدار میشه ؟

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
سلام خوش به حالت شما باز سبا کلی خواب داری.. من نه شب خواب دارم نه روز ..😔😔😔 پسره منم شبا اصلا د ...

چندسالشه

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
پدرشم بهم میگه حق نداری بخوابی   بچه گریه می‌کنه بدون تو 😐

چه آدم ببخشید خودخواهی اصلا توجه نکن شما باید اول تو زندگی الویتت خودت باشی بخواب بذار گریه کنه با گریه کردن هیچیش نمیشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
وااااییییی ...حتی اگه خونه تاریک و سکوت مطلق باشه بازم ۱۲ بیدار میشه ؟

اره بابا از همون نوزادی اینجوری بود ۱۲ نشه نمی‌خوابه بخوابه هم   دوساعت بعدش بیدار میشه میمونه تا سحررر   ر

چه آدم ببخشید خودخواهی اصلا توجه نکن شما باید اول تو زندگی الویتت خودت باشی بخواب بذار گریه کنه با گ ...

اوووو  خونه رو می زاره رو سرش .. دیگه بعضی وقت ها اینقدر اعصابم خرد میشه بهش میگم اگه بزاری بخوابم  شب می برمت بیرون   یا یه چیزی برات میخرم   میگه باشه یکم بخواب خودم بیدار ت میکنم بعدا  

اره بابا از همون نوزادی اینجوری بود ۱۲ نشه نمی‌خوابه بخوابه هم   دوساعت بعدش بیدار میشه می ...

پسره شما ماشالا بزرگه دیگه.. باید راحت باشید از هر لحاظ. یکی دو بار که اینجوری کرد باهاش کمی  تند رفتار کن ..شاید دیگه بهت گیر نداد.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
رفته تو پونزده ماهگی..

هنوز شیر میخوره خب بعد از ۲ سالگی و از شیر گرفتن راحت میشی 

هنوز شیر میخوره خب بعد از ۲ سالگی و از شیر گرفتن راحت میشی 

نمی دونم والا .😔😔😔

انقد بی خوابی کشیدم که دیگه رو اعصابمم تاثیر گذاشته.. بعضی وقتا احساس میکنم که کم آوردم .. دخترم هم شلوغه ماشالا....

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
نمی دونم والا .😔😔😔 انقد بی خوابی کشیدم که دیگه رو اعصابمم تاثیر گذاشته.. بعضی وقتا احساس میکنم ک ...

بزرگ میشه بهتر میشه 

2810