2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520722 بازدید | 37359 پست
من درد لگن و کمرو گاهی سمت تخمدانهادارشنا هم داررین بچه‌ها؟

من پشت کمرم و پهلو هام حالت گرفتگی داره 

مثل زمان پریود 

غیر اون علائم دیگه ندارم 

شما تهوع نداری فعلا ؟ فک کنم زود باشه فعلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم بهت تبریک میگم. انشالله خدا برات نگهش دارهواقعا از ته دلم برات خوشحال شدم ❤️😍 مامان خانم ...

ممنون عزیزم هنوز خودم باور ندارم میگم نکنه اشتباهی شده باشه😅

انشالله خدا به شما هم ب حق همین ماه یه تو دلی ناز بده ❤️

نه این ماه اتفاقا هیچ علائمی نداشتم 

ماه ها قبل یه وقتایی سینه درد یا ترش کردن معده داشتم 

اما این ماه هیچی شایدم چون بیخیال تر بودم متوجه نشدم 

فقط ببخشید نزدیک موعد پریودم ترشح بی رنگ داشتم هی فک میکردم پریود شدم بعد چک میکردم و خبری نبود 

ممنون عزیزم هنوز خودم باور ندارم میگم نکنه اشتباهی شده باشه😅انشالله خدا به شما هم ب حق همین ماه یه ...

نه صددرصد درسته😜

اره واقعا باید بیخیال باشی اما هر کاری هم بکنی بازم نمیشه همین ک میایم نی نی سایت و بحثش میکنیم ینی بیخالش نیستیم

همین ک عکس نی نی و سوالای مردم می‌شنویم. همین ک کلی سونوی نی نی میبینم واقعا یکی مثل من ک نمیتونم بیخیال باشم

ترشح بی رنگ ینی رنگ سفید یا کلا بی رنگ مثل آب یا سفیده تخم مرغ؟

نه صددرصد درسته😜اره واقعا باید بیخیال باشی اما هر کاری هم بکنی بازم نمیشه همین ک میایم نی نی سایت و ...

منم بیخیالیم از رو نا امیدی بود 

میگفتم این ماهم نمیشه 😅

ترشح بی رنگ بود 

نه تخم مرغی و کشدار نبود 

بی رنگ و بی بو بود 

بعضی ماه ها نزدیک ایام پریودیم این ترشحات بود 

این ماه هم بود ک فک میکردم بخاطر پریودیه 

تیتر بتا من ۲۲۰ بود پایین نیست ؟ 🤔

نه واسه‌من لقاح زودتر بوده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم بیخیالیم از رو نا امیدی بود میگفتم این ماهم نمیشه 😅ترشح بی رنگ بود نه تخم مرغی و کشدار نبود بی ...

دقیقا منم هرماه  ترشح دارم قبل پریودی و هیچ علایمی ندارم

و البته هیچ امیدی از این ک طبیعی باردار شم چون ذخیرم خیلی پایینه و فقط معجزه میتونه کمکم کنه ..برای ما هم دعا کن که بتونیم مادر بشیم

من پشت کمرم و پهلو هام حالت گرفتگی داره مثل زمان پریود غیر اون علائم دیگه ندارم شما تهوع نداری فعلا ...

نه فقط معدم بهم ریخته

در عین گرسنگیه مدامم،  بی‌میلی شدید دارم از همه چی بدم میاد بزور میخورم ولی

دقیقا منم هرماه ترشح دارم قبل پریودی و هیچ علایمی ندارمو البته هیچ امیدی از این ک طبیعی باردار شم چ ...

هیچ چیزی از دست خدا خارج نیست نا امید نباش 💔

ما یکی از اقواممون یه مشکلی داشت ک باردار نمیشد و هیچ دکتری هم نمیتونست تشخیص بده چون نادر بود مشکلش 

بعد ۱۵ سال یه بچه تپل و شیطون خدا بهش داد 

واسه شما ک قطعا خیلییی زودتر ازین حرفا نتیجه میده 

امیدت فقط ب خدا باشه 

متوصل شو به شهدا پیش خدا خیلی ارزش و ابرو دارن 

منم اگ لایق باشم حتما دعا میکنم هم واسه شما هم همه اونایی ک چشم انتظارن ❤️❤️

میدونم ک جقد این انتظار سخته 🥲

نه فقط معدم بهم ریختهدر عین گرسنگیه مدامم، بی‌میلی شدید دارم از همه چی بدم میاد بزور میخورم ولی

منم احساس ضعف دارم 

در کل زیاد هم نمیخورم ولی قبلا با همین مقدار خورد خوراک  ضعف نداشتم 

خودمم خابالو شدم یکم انگار همش خسته ام 

ولی بی میل و اشتها نشدم فعلا

سلام عزیزم قربونت خوبم پسرمم خوبه تو چطوری؟ نینی خوبه؟ اره من دی اهن کلسیم منیزیوم میخورم موهامم خیل ...

خداروشکر که خوبین ❤️ از طرف من نی نی رو ببوس ما هم خوبیم ممنونم 

چه خوب من فقط ویتامین دی و دکتر برام ول ومن نوشت اونم میخورم من کمرم خیلی درد میکنه دقیقا جای آمپولی که بهم زدن یعنی یه باد سرد به کمرم بخوره باید شیاف بزارم وگرنه از درد به خودم میپیچم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

الی جون حالتون خوبه ؟ دلم براتون تنگ شده امیدوارم هر جا هستین سلامت باشین 😘

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود