2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520420 بازدید | 37354 پست
بله بتا دادم ۲۲۰ بود طبق رنج ازمایشگاه و پریودم الان ۴ هفته و ۳ روز هستم یعنی داخل هفته ۵ هستم اما د ...

نه منم تو هفته ششم هستم یعنی ۵هفته و ۵ روز

سونوم رو هفته بعد نوشته ک میشم ۶عفته و خورده‌ای

ویتامین دی رو معمولا قبل بارداری و تو بارداری میگن دوز هزار بخورین و روزانه ک موثرتره

اگه از قبل ویتامین دی‌تون بالای ۵۰ بوده احتمالا شرایطتون با ما متفاوته

من همیشع رو ۲۵ بودم 

چون دی ضروریه تو بارداری باید تامین باشی حتی مثلا ۸۰ باشی باید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالااگه مشکل خاصی نداری صبر کن تا هفت هشت هفتگی واسه شنیدن صدای قلبش برومن پنج هفتگی لک بینی داشتم ...

اره هفته ۵ اصلا قلب هنوز نمیتپه.

هفته ۶ صدای قلبو شنیدین؟ سونو شکمی دادین؟

واسه من سونوی شکمی نوشت

ایشالااگه مشکل خاصی نداری صبر کن تا هفت هشت هفتگی واسه شنیدن صدای قلبش برومن پنج هفتگی لک بینی داشتم ...

سلام لاله جون خوبی ؟ گل پسری چطوره ؟

میگم شما داروی تقویتی خاصی استفاده میکنی بعد از زایمان ؟ 

من خیلی بدنم ضعیف شده و موهام خیلی میریزه اگر خانومای دیگه هم تحربه دارن منو راهنمایی کنن مرسی 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
اوخی چه بامزه 😍 خدا برات حفظش کنه عزیزمیادت هست ک با چند رو تاخیر ازمایش بتا دادی و چند بود عددش ؟ ...

من همون روزی که موعدم بود وقتی پریود نشدم بیبی چکم مثبت شد فرداش رفتم بتا دادم هزارو خورده ای بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام لاله جون خوبی ؟ گل پسری چطوره ؟میگم شما داروی تقویتی خاصی استفاده میکنی بعد از زایمان ؟ من خیلی ...

سلام عزیزم قربونت خوبم پسرمم خوبه تو چطوری؟ نینی خوبه؟ اره من دی اهن کلسیم منیزیوم میخورم موهامم خیلی میریزه که این دیگه بخاطر هورموناست خودش خوب میشه

ولی منم بدن درد دارم پرسیدم میگن بخاطر شیردهیه 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شما الان چند ماهی عزیزم

من زایمان کردم عزیزم😃

من درد لگن و کمرو گاهی سمت تخمدانهادارشنا هم داررین بچه‌ها؟

اینا طبیعیه تا چند وقت حالتای ‌پریودی داری

اره هفته ۵ اصلا قلب هنوز نمیتپه.هفته ۶ صدای قلبو شنیدین؟ سونو شکمی دادین؟واسه من سونوی شکمی نوشت

من هشت هفته رفتم واسه قلب سونو واژینال دادم

عزیزم انشالله خدا بهت تو بهترین زمان ممکن یه اولاد سالم و صالح بده همه میگفتن اون ماهی ک از همیشه بی ...

سلام عزیزم بهت تبریک میگم. انشالله خدا برات نگهش داره

واقعا از ته دلم برات خوشحال شدم 

❤️😍 مامان خانم

عزیزم علائمی هم داشتی تا قبل مثبت شدن بیبی؟

نه منم تو هفته ششم هستم یعنی ۵هفته و ۵ روزسونوم رو هفته بعد نوشته ک میشم ۶عفته و خورده‌ایویتامین دی ...

وای چ خوب ما نزدیک هم هست هفته هامون میتونیم باهم علائم و حالت هامون هامون رو مقایسه کنیم و نظر دکترامون هامون رو باهم در جریان بزاریم 😍 پس منم هفته دیگه میرم دکتر ببینم چی میگه ؟ شاید برام دوباره ازمایش بنویسه 

چقد سخته انتخاب دکتر خوب 🥲