2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519487 بازدید | 37306 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم انشالله همه منتظرا 🤲🏻الی جون نمیدونم شما اعتقاد دارین یا نه ولی حس میکنم چشم خوردین وا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 💕

آخه کسی از اقدام و جراحی اینام خبر نداشت 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من بی بیم دیروز مثبت شد

آخی عزیزمممم به سلامتی 💕 چه خوب بعد سه سال به مراد دلت رسیدی، خدا هر دوتا نی‌نی رو برات نگه‌داره، و به سلامت بغل بگیریش 🤩 خیلی خوشحال شدم ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
لاپارا هم جراحی میکنن ک فک کنم

لاپاراسکوپی هم جراحیه اما باز نیست! تو عمل باز عین سزارین تمام لایه‌های شکم بریده میشه تا به رحم برسن، دوباره همه لایه‌ها بخیه میخوره، خونریزی و دوره نقاهت خیلی زیاده، درد جراحی هم داری، اما لاپارا چندتا سوراخ میکنن در حد یه سانت از داخل اونا دستگاه‌های بازویی شکل رو وارد حفره شکم میکنن، با دوربین انجام میشه خیلی دقیق‌تر و ظریف‌تره، هر سوراخ هم نهایت دوتا بخیه میخوره، معمولا دو سه روز اول یکم شاید درد داشته باشی کلا انگار نه انگار عمل شدی! اما عمل باز کمه کم ده روز فقط بخیه طول میکشه تا جذب شه یا بخوای بری بکشی

آخی عزیزمممم به سلامتی 💕 چه خوب بعد سه سال به مراد دلت رسیدی، خدا هر دوتا نی‌نی رو برات نگه‌داره، و ...

قربون دل مهربونت💋💋💋

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
سلام منم هستم من فروردین سقط داشتم ۷ ماه استراحت دادم الان یک ماهه اقدام کردم و متاسفانه این ماه پری ...

سلام متاسفم برای تجربه تلخت.. امیدوارم به زودی مجدد مامان شی، و اینبار به سلامت بغل بگیریش ❤️

لاپاراسکوپی هم جراحیه اما باز نیست! تو عمل باز عین سزارین تمام لایه‌های شکم بریده میشه تا به رحم برس ...

ان شاالله ک این روزه واسم اسون بگذره 🥺 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
اره عزیزم منم شمارو میشناسم تازه بچه دومو بارداری 😍

😘😘😘مبارک باشه نی نی کوچولوت

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
سلام گلم چ خبر یه خبر از خودتون بدید هر از گاهی

سلام عزیزم خوبی 

من منفی شدم گلم دکترم رو عوض کردم دارم با یه دکتر دیگه پیش میرم 

بهم سینال آف و سه تا هاش ام جی و لتروزول داد که سه شب باید آمپول ها رو میزدم دیگه تزریق کردم بهم گفت بعد آمپول ها شب ده اقدام کن شب ۱۱بیا ویزیتت کنم 

حالا امشب قراره برم ویزیت شم 

من هستم میام سایت میخونم پیام هاتون رو ولی حقیقتا وقتی منفی شدم اونم دو روز جلوتر خیلی فرو ریختم دیگه انکار حوصله چیزی رو نداشتم بخاطر همین پیام ندادم دیگه