2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 515638 بازدید | 37238 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویزیت انلاین گرفتم برام سونو واژینال نوشت فردا انجام میدم همسرمم رفت پیش دکتر اورولوژ و ازمایش داد ا ...

با دارو ها مطمعنن بهتر میشه 

زیاد ب خودت استرس نده

انشالله ک درست میشه همه چی

اها بازم خداروشکر به یک سال نرسید و مثبت شدی انشالله ازمایشت هم بتای بالایی داشته باشه😍تا قبل موعد ...

قبل موعد فقط حالت تهوع و درد پریودی

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
قبل موعد فقط حالت تهوع و درد پریودی

کمرنگ روز مونده پررنگ دو روز بعد موعد

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
همون دکترمم تعجب کرد چنددبار پرسید دارو مصرف کردی گفتم نه هیچی ولی دیگه نگفت خوبه یا بد منم انقد هی ...

ایشالله که خیره و خیلی زود مامان میشی... راحت میشی ازین مراحل درمانی 😍

منم درگیر کیست تخمدانم دارم داروی ضدبارداری میخورم، ماه بعد برم سونو ببینم رفع شده، وضعیت همسرم هم همونطور، داغونه با اینکه هرروز فرتیل‌آید میخوره! حالا کارای خودم ردیف شد یه بار دیگه میفرستمش سونو اسپرم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزم استرسم بخاطر درد و این چیزا نیست بخاطر اینه ک چون عمل باز هست حین عمل تخمدان یا رحم اسیب نبینه ...

خب چرا باز میخوای عمل کنی؟ اینجوری که باید یه مدت اقدامتو عقب بندازی، وقتی با لا‌‌اراسکوپی به راحتی و کوچکترین آسیبی انجام میشه. نمیخوای دکترت رو عوض کنی بری پیش یکی که لاپارا کنه؟ همه دکترا تخصص لاپارا ندارن سریع میفرستن عمل باز، و اونم ریسکیه و دوران نقاهتش خیلی زیاده، مثل سزارین شکم باز و دوباره بسته میشه 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ایشالله که خیره و خیلی زود مامان میشی... راحت میشی ازین مراحل درمانی 😍منم درگیر کیست تخمدانم دارم د ...

ممنون عزیزم انشالله همه منتظرا 🤲🏻

الی جون نمیدونم شما اعتقاد دارین یا نه ولی حس میکنم چشم خوردین واقعا 

تا افتادی تو پروسه اقدام بارداری انواع مشکلات براتون پیش اومد

بعد جراحی ک داشتی زود باردار شدی ولی دوباره بعد از اون قضایا مختلف براتون پیش اومد 

کاش یه قربونی عقیقه کنین 

من به چشم دیدم کسایی ک واسشون تو یه مسیری همش مشکل ایجاد  میشه با قربونی مشکلشون حل شده 

چقد خلوتهههه یعنی هیچکی مثبت نشده ؟؟؟ هیچکی نزدیک موعدش نیست ؟؟🥹

من بی بیم دیروز مثبت شد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀