2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهد!

مربی مهد شو ک با بچه هات برسی سرکار.

تایم مدرسه شون ‌ک شد باز تو مهدی و اونا مدرسه... تداخل نخواهید داشت... کنارش هم ی حرفه یاد بگیر ک پولساز باشه ک بعدا بتونی بیای بیرون و حرفه ات رو عوض کنی..

اگر تحصیلات آکادمیک هم داری میتونی مجازی تدریس کنی

چ کاری هرچی میگردم نیس

چرا بسته بندی و مونجوق دوزی رو لباس و کارهای این مدلی هم هست..

تحصیلاتت چی هست و چه تخصص هایی داری؟ چه حرفه ای رو دنبال کردی؟ خودت چیا ب ذهنت میرسه؟

یه کم طراحی یاد بگیر فتوشاپ و نرم افزارهای به روز 

ادیت عکس های معمدلی و تبدیل به اتلیه 

طراحی کارت ویزیت و این مدل چیزها که نیمه امادشون هست با مبلع کمی میتونی عضو سابت ها و بشی و طراحی نیمه آماده رو شخصی سازی کنی با یه اموزش اولیه خیلی ساده بعد اینستا و فصای مجازی تبلیع کنی و بدای دفتر های فنی و چاپ دیجیتال تو خونه کار بگیری

چ کاری هرچی میگردم نیس

شاگرد خصوصی بگیر خیلی مادرا شاغلن نمیتونن با بچهاشون کار کنن

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
اسی رفتم نگاه ‌کردم دیدم زدی فوق داری. شما رااااحت میتونی بری سرکار ... اصلن نگران نباش.. رشته تحصیل ...

پیشنهاد هایی ک بالا دادم برا کسی بود ک تخصص نداره.

شما فوق داری راحت میتونی معلم خصوصی بشی. درآمدش هم خوبه. هرکس روزی خودش رو داره. اصلن نگران نباش. روزای اول درآمدش کم باشه شاید ولی کم کم ک جا بیوفتی شاگرد ها معرفیت میکنن ب هم دیگه و کارت میگیره. میتونی هم آنلاین درس بدی همم بگی بیان خونه ات ... میتونی هم بچه هارو بزاری مهد ... 

دوره های بلاگری و ادمین شدن و اینارو هم تو یوتیوب سرچ کن، رایگان یاد بگیر و بعدش ادمین هم میتونی بشی... ب عنوان کار جانبی... خیلی کارها میتونی بکنی،

میتونی پایان نامه ادیت کنی، تایپ ، ساخت پاور... اینارو دارم بلند فکر میکنم ها.. کار فصلی و دانشجویی عه ولی بازم کاره.. آنلاین شاپ هم میگن درآمدش خوبه... آرایشگری هم میگن خوبه. من خودم دارم ب آرایشگری و آشپزی فکر میکنم، ک دوره برم بیینم، ظاهرا درآمدش خوبه....