2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 515844 بازدید | 37239 پست
الان بزنم ممکنه نشون نده؟

دست به هورمونی داره ک تو خون و ادرار میاد . به لقاح ک ببینیم زود تشکیل شده یا دیر

بعضیا قبل موعدم مثبت میشن بعضیا موعد بعضیا تا چند روز بعد موعد

ولی خداروشکر شما مثبت شدی الان فورا نشون داده

بلاخره یه بی بی مثبت تو این تاپیک دیدیم بعد از مدت ها

طبیعی اقدام کرده بودی؟

خدای نکرده مشکلی از طرف تو و همسرت نبوده؟

دست به هورمونی داره ک تو خون و ادرار میاد . به لقاح ک ببینیم زود تشکیل شده یا دیربعضیا قبل موعدم مثب ...

مشخص نبود نه ماه بود اقدام بودم

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خدایی خیلی هنر خوبیه .ببینم میتونم با همینا برم جلو بنظرم دکترت عوض کن. یکسال کم نیستپیش یه دکتر ...

ویزیت انلاین گرفتم برام سونو واژینال نوشت فردا انجام میدم 

همسرمم رفت پیش دکتر اورولوژ و ازمایش داد ازمایشش بد نبود اما جا داشت بهتر هم باشه براش دارو نوشت ۲ ماه مصرف کنه ببینیم چی میشه

سلام خانوما من رفتم سونو 

روز ۱۲ سکیلم 

طول سیکلم بین ۲۷ تا ۲۸ روزه 

کلییییی فولیکول داشتم 😑 دکتر گفت دارو هورمونی مصرف کردی گفتم نه

همشون هم ریز ریز ۶ و ۷ و ۸ و ۱۱ و ۹ 

ولی فقط یدونه ۱۵/۷ داشتم 

گفت احتمال داره همین غالب شه ولی فعلا ازاد نمیشه تا ۱۴ سیکلت

ضخامت اندومتر هم ۶ بود 

حالا بنظرتون امپول ازاد سازی بزنم ؟؟ یا نه 

واقعا خیلی عجیبه ک چرا باید دستکاری بشه تو جواب !!! این دکتری ک همسرم رفته خیلی اصرار نداشته ک کجا ا ...

عه چه جالب نمیدونستم! والا نمیدونم قیمت این چیزارو چون خودش میره پرداخت میکنه نمیپرسم 😅 واسه چندین ماه پیشم بود، این سری رفت میپرسم حتما! 

ولی الان که گفتی یه چیزی یادم اومد بعضی آزمایش‌ها عکس داره فک کنم اونا کامپیوتری، بعضیا نداره که احتمالا اپراتور با میکروسکوپ میشمره، فک کنم برای مرکز ابن‌سینا بدون عکس بود، طبق گفته شما شاید دستی بوده 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عه چه جالب نمیدونستم! والا نمیدونم قیمت این چیزارو چون خودش میره پرداخت میکنه نمیپرسم 😅 واسه چندین ...

ممکنه , حالا رفتین بپرسید ک کامیپوتریه یا نه 

ولی دکتر همسرم گفت اکثر جاها کامپیوتریه مگر اینکه مشکل خاصی باشه ارجاع بدن دستی شمارش بشه 

راستی الی جون من سونو فولی دادم تو کامنت قبلیم نوشتم 

اگ برات زحمت نبود بخون ببین چطوره ب نظرت

سلام خانوما من رفتم سونو روز ۱۲ سکیلم طول سیکلم بین ۲۷ تا ۲۸ روزه کلییییی فولیکول داشتم 😑 دکتر گفت ...

سلام عزیزم

به نظرم ریزا که بی‌فایده‌ست، اما چون زیاده و ممکنه جذب نشه آمپول برنی شاید راحت تر دفع بشه و خدایی نکرده تبدیل به کیست نشه، باز نمیدونم راستش نظر تخصصی میخواد، دکتر بگه بهتره! ولی اگه خواستی امپول هم بزنی فعلا زوده بزار ۱۵ یکم دیگه رشد کنه و بالغ شه ولی اقداماتو کن!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممکنه , حالا رفتین بپرسید ک کامیپوتریه یا نه ولی دکتر همسرم گفت اکثر جاها کامپیوتریه مگر اینکه مشکل ...

عزیزم جواب دادم، همه رو خوندم دارم یکی یکی نظر میدم 🤭 ببخشید قاطی پاطی جواب میدم

زدم

مبارک باشه عزیزم مثبته 💕 رفتی آز بتا؟

مارک بی‌بی‌چکت چیه؟ چون صورتی بود ندیده بودم!

سلام عزیزمبه نظرم ریزا که بی‌فایده‌ست، اما چون زیاده و ممکنه جذب نشه آمپول برنی شاید راحت تر دفع بشه ...

بنظرت طبیعیه این همه فولی ؟؟ شماردم تو هر دو تخمدان باهم ۱۰ تا فولی دارم 😑 ترسیدم نکنه این همه فولی از ذخیره تخمدان کم کنه ! بنظرت تا ۱۴ سیکل اندازش به ۱۶ میرسه ؟

سلام عزیزم . ان شاالله . خیلی میترسم از عمل کل وجودم شده استرس فردا نوبت ام ار ای دارم

سلام عزیزم، حق داری بلاخره عمله و ادم فکرش مشغوله ولی نگران نباش عمل سنگینی نیست الان خیلی راحت لا‌پارا میکنن، اب از اب تکون نمیخوره خیلی دوره بستری و نقاهت هم کمه! یکی از اشناهای من چند ماه پیش کل رحم و دهانه و تخمدان رو لاپارا کرد دراورد، همون شب موند بیمارستان فردا مرخص شد خودش همه کاراشو میکرد راحت میشست پامیشد، تازه اون که کلی عضو خارج کرده بود، شما که به کیست از کنار تخمدان میخوای دراری! امید به خدا راحت میگذره برات 🤩

جواب ام‌آر‌آی طول میکشه.. هرموقع اماده شد بگو چی شده و چه خبر؟ من کمتر میام ممکنه فراموش کنم ازت جویا شم 

بنظرت طبیعیه این همه فولی ؟؟ شماردم تو هر دو تخمدان باهم ۱۰ تا فولی دارم 😑 ترسیدم نکنه این همه فولی ...

اره به نظرم! نمیدونم راستش طبیعیه یا نه! خود سونوگراف چیزی نگفت؟! من خودم ماهی یه دونه فولی دارم نهاااایت دوتا... حتی با دارو هورمونی 🤭 یکم برای منم جدید بود این همه فولی اونم ریز، دارو بخوری همه اینا بزرگ میشه، احتمال بارداری بالا میره ممکنه چند قلویی هم بده! ولی از طرفی خطر کیست هم بالا میره

اره به نظرم! نمیدونم راستش طبیعیه یا نه! خود سونوگراف چیزی نگفت؟! من خودم ماهی یه دونه فولی دارم نها ...

همون دکترمم تعجب کرد چنددبار پرسید دارو مصرف کردی گفتم نه هیچی 

ولی دیگه نگفت خوبه یا بد 

منم انقد هی سوال پرسیدم یادم رفت این یدونه هم بپرسم😅

الی جان از خودت چه خبر ؟ روند درمانتون رو به بهبود هست ؟

مبارک باشه عزیزم مثبته 💕 رفتی آز بتا؟مارک بی‌بی‌چکت چیه؟ چون صورتی بود ندیده بودم!

مدیکور

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
سلام عزیزم، حق داری بلاخره عمله و ادم فکرش مشغوله ولی نگران نباش عمل سنگینی نیست الان خیلی راحت لا‌پ ...

عزیزم استرسم بخاطر درد و این چیزا نیست بخاطر اینه ک چون عمل باز هست حین عمل تخمدان یا رحم اسیب نبینه مجبور بشن در بیارن و...😔

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️