میتونی از این ترازو کوچولوها گرمی ها بگیری فکر کنم دیجیکالا داشته باشه
بازم ممنونم
عزیزم شما وزن هدفو زدید؟ من نزدم چون پولی بود
ولی میخوام ۱۲ کیلو کم کنم ، اگه اون وزن هدفو نخرم تا هرچقدر بخوام میتونم کم کنم؟ چون خودش ۹ کیلو زده کم کنم من ۱۲ کیلو میخوام کم کنم
فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
مثلا الان من قد و وزن و سنم و زدم توی برنامه بشقاب
اما وزن هذف و نزدم
مثلا گفته روزی هزار کالری بخورم
اون هزار کالری خوردن برای لاغر شدنمه یا اینکه نه چاق بشم نه لاغر ؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم.من الان برنامه کلم پیچ دارم یه قسمتش هست کع میخوای وزن کم کنی یا ثابت بمونه فکر کنم بشقا ...
نه بشقاب زده وزن هدف پولیه
الان بازم نگاه میکنم
کلم پیچ پولیه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم.من الان برنامه کلم پیچ دارم یه قسمتش هست کع میخوای وزن کم کنی یا ثابت بمونه فکر کنم بشقا ...
الان کلم پیچو نصب کردم زدم کاهش وزن
دیگه کافیه باهاش میتونم ۱۲ کیلو کم کنم؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدیدا موافقم...ب خودم فکر میکنم ب نظرم بدون طلا یه جوریه فکرمیکنم پررو میشه یا من بی ارزش میشم..ب او ...
واقعیت اینه توجامعه و فرهنگ ایرانی هذچی سخت گیری بیشتر باشه عروس عزیزتره براشون من اینو ب عینه دیدم اگر قراره عروسی نگیری طلا هم نگیری حداقل ها رو هم نخوای اینقدر عروس آسونی باشی براشون ارزشی نداری . بزار شوهرت ب فکر بیوفته برا ماشین تو فقط طلا بخر و نگه دار تا خواستید در آینده خونه بخرید سهمی داشته باشی تو خرید خونه