2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516281 بازدید | 37239 پست
خانما من لکه ببینیم قطع شد فقط دو روز بود هنوز ۶ روز مونده تا موعدم به شدت حالت تهوع بی حالی و نفخ د ...

سلام عزیزم صبر کن تا از موعدت بگذره بعد تست بده الان خیلی زوده 

میدونم صبر کردن سخته امیدوارم باردار باشین و هممون رو خوشحال کنین 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما من لکه ببینیم قطع شد فقط دو روز بود هنوز ۶ روز مونده تا موعدم به شدت حالت تهوع بی حالی و نفخ د ...

سلام عزیزم ایشالا بارداری

علائمت خیلی به بارداری شباهت داره اگه طاقت داریو استرس نداری صبر کن اگه نه بیبی چک بزن حداقل خیال خودت راحت میشه چون استرس خوب نیست واسه جنین اگه اون دو روز لکه بینیو پای لانه گزینی بذاریم الان مشخص میشه که بارداری یا نه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

برای ازمایش زوده اما شاید  بی بی نشون بده

انشالله ک بارداری 

منم الان تست زدم منفی شد🥲 شیاف قط کنم پری شم دیگه 

هیچ علائم و لکه بینی هم نداشتم و ندارم

قربونت گلم امید به خدا فعلآ که پاک شدم ولی خیلی‌ حالت پریودی دارم و حالت تهوع ذل درد هم دارم هر لحظه ...

اره واقعا منم ترجیح میدم اگر باردار نیستم ،پریودم عقب نیفته که امیدوار شم ماه قبلی دو روز عقب انداختم خیلی امیدوار شدم ولی بعدش که پریود شدم داغون شدم ، بعد اینکه حالتهای پریودی و بارداری هم شبیه همه حالا لکه هم که داشتی چون زودتر از دوره آن بوده احتمال زیاد بارداری 😍

خداروشکر همین ک مشکلی نبوده جای شکر داره من خودم رفتم چکاپ شدم سونوگرافیپاپ اسمیر ازمایش خون خداروشک ...

انشالله که باردار میشی ولی اگر نشدی همسرت رو ببر آزمایش شاید خدای نکرده مشکلی داشته باشه وگرنه هرچی تو دارو بخوری بیفایده میشه

همه علائم بارداری رو داری 😍😍😍 اگر میتونی که صبر کنی بهتره ولی اگر اذیتی میتونی تست بتا خون بدی توی تست خون مشخص میشه ولی با بی بی چک فکر نکنم الان مشخص بشه 

راستی میگم برای آی یو آی باید پشت سر هم انجام بشه حتما یا استراحت میدن یه ماه؟چون میگن اثر دارو هنوز ...

من اطلاعات دقیقی ندارم اما شنیدم بعضیا که آی‌یوآی کردن و منفی شده بعدش طبیعی باردار شدن! احتمالا پس موثره، حالا یا داروهایی که مصرف میشه یا پروسه‌ش جوریه کمک میکنه! ایشالله تو اولیش مثبت میشی نشد دومی رو هم برو باز از دکترت مشورت کنی بهتره، ولی به نظر من پشت سر هم بری خوبه وقتتم هدر نمیدی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستای خوبم خوبید همگی؟الی جان خوبی؟

سلام عزیزم خوبی؟ نی‌نی خوبه؟ چه خبر؟

اقدامت رو شروع نکردی؟ میخواستی دوتا پشت هم بیاری 🤭

یا پشیمون شدی 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام گلم دیروز زدم منفی شد ولی گفتن زود زدی بزار موعد یا بعدش بزن.اکثرا هم میگن بعد از ۱۴ روز ..دیگه ...

سلام من دیر اومدم زدی؟ حالا تا ته تاپیک رو میخونم ببینم چیکار کردی ❤️

هنوز نه 😐 اولین باره اینجور شدم از ۲ مهر تا حالا هنوز پریود نشدم

منم این ماه برای اولین بار تو کل زندگیم پریودم خیلی عقب افتاد،  و تو‌ سونو معلوم شد کیست تخمدان دارم، معمولا میانگین ۲۸ روزه‌ست دوره‌هام! این ماه تا ۳۷ منتظر موندم خبری نشد! رفتم دکتر، آز بتا دادم منفی که شد، بهم دوتا آمپول پروژسترون داد گفت بزن تا دو هفته پریود نشدی بیا، دوباره دارو بدم! از دیشب که روز ۴۱ بود به لکه افتادم اما هنوز درست و حسابی پریود نشدم، دکتر هم قرص ضدبارداری داده گفت به خونریزی افتادی شروع کن یه ماه بخور کیستت ببینیم آب میشه، این هفته درگیر این کارام بودن نیومدم 🥲

قبل پریود هم سردردام تشدید میشه همینجوری کله‌م رو بستم خوابید همه چیم بهم خورده، از روزی که پروژسترون زدم هم سردردم قطع نمیشه!

برای شما هم احتمال زیاد به خاطر کیستته، مگه قبلا سونو نرفته بودی؟ مادر ادی بود تو همه سونوها مشخص میشد، کلا پایه کیست درموئید مثلا سلول‌ها بنیادیه شاید تو بدنت سلولش بوده باشه اما به این حد بزرگ شدن الان رسیده، وقتی کیست شروع به رشد میکنه جلوی رشدش گرفته نمیشه ممکنه برش نداره بزرگ‌ترم بشه، معمولا تو این کیستا خون و دندون و مو و ... رشد میکنه حتما برای بارداری باید برداری...

جواب ام‌آر‌آی اومد برو برش‌دار ایشالله که بعدش سریع باردار میشی 💕 مثل اون یکی دوستمون، اسمش اگه اشتباه نکنم دلارام بود، چون یه مدت گذشته اسم چندتا از بچه‌های اون دوره رو قاطی کردم! فقط حتما لاپارا شو که برای بارداری و زایمان به مشکل نخوری

این ماهم نشد 😔شد۲۳ماه انتظار🥺🥺🥺چی فک میکردم و چی شدخدایاا حکمتتو شکر

الهی 😢💔

میدونم خیلی سخته اما امیدوارم تو بهترین لحظه قسمتت شه، من چون تجربه بدی داشتم اصلا اصراری ندارم میگم اگه قراره مثل قبل بشه این همه فشار روحی و جسمی همون بهتر که نشه! خدا ایشالله هر موقع سالمترین و بهترین نی‌نی رو میخواد بده آدم مثبت شه! هر اتفاقی چه تو هفته‌های اول چه بارداری و زایمان برای بچه و سلامتیش بیفته آدم رو نابود میکنه