2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516344 بازدید | 37239 پست
سلام خانومای خوب هستین من پریودام نامنظم هست البته چند ماهی بود فقط با قرص پروژسترون پریود میشدم نمی ...

سلام عزیزم اگر به خونریزی پریود نیفتی و در حد لکه باشه و یکی دو روز باشه بعد قطع بشه لک لانه گزینیه

سلام عزیزم اگر به خونریزی پریود نیفتی و در حد لکه باشه و یکی دو روز باشه بعد قطع بشه لک لانه گزینیه

والا فعلا که خبری از خون ریزی نیست 

من اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم 

یعنی اصلا زیر ۳۰ روز خون ریزی نداشتم چع برسه به۲۵ روز 

قبل اینکه لکه بینی پیدا کنم دو شب حالت تهوع پیدا کردم و سردرد و اخلاق فوق‌العاده افتضاح 😂هیچ کس نمی‌تونستم تحمل کنم حتی همسرم 

حالا نمیدونم قسمت چیع 🥺اما ته دلم خیلی امیدوار شدم 

خدا کنه نخوره تو ذوقم 🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا فعلا که خبری از خون ریزی نیست من اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم یعنی اصلا زیر ۳۰ روز خون ریزی ن ...

یه امید خدا اینجوری که میگی احتمال زیاد لکه لانه گزینی هست 

امیدوارم مثبت شی ما هم باهات خوش حال شیم عزیزم 

یه امید خدا اینجوری که میگی احتمال زیاد لکه لانه گزینی هست امیدوارم مثبت شی ما هم باهات خوش حال شیم ...

قربونت گلم امید به خدا 

فعلآ که پاک شدم ولی خیلی‌ حالت پریودی دارم و حالت تهوع 

ذل درد هم دارم هر لحظه احساس میکنم پری شدم ولی میبینم چیزی نیست 

خیلی‌ استرس دارم امیدوارم اگر بارداری نیست حداقل زودتر پریود بشم این توهم بارداری خیلی رو روحیم تأثیر میذاره 

نه عزیزم من از روز اول کلا با پزشک پیش رفتم اول زیر نظر یه دکتر تو شهر خودم بودم همه چکاب ها رو انجا ...

خداروشکر همین ک مشکلی نبوده جای شکر داره 

من خودم رفتم چکاپ شدم سونوگرافی

پاپ اسمیر 

ازمایش خون 

خداروشکر گفت مشکلی نیست فقط گفت خیلی خیلی کم تنبلی داری ک نیاز ب دارو هم نداره فقط تحرک داشته باش و وزنتو یکم کم کن 

ولی همسرم ازمایش نداده

منتظرم ببینم این ماه چی میشه اگ نشد پاشم برم دکتر دوباره😒

دقیقا من هم از وقتی اقدام کردم همه چیم متفاوت شده همه چی حتی علائم pms و دردهای پریودیم

منم همینطور 

کلا فرق کرده علائمم 🫤 خیلیا میگن نامنظم شدن بعد اقدام ولی من منظم تر شدم 

یعنی باید دارو بخورم روز سیزده میشم 18کم هست

اگه فولیکولات بدون دارو همیشه رشد خوبی داشته ن نیاز نیست  فولی روزی ۱و نیم تا ۲ رشد داره اگ تنبلی داری برای آزاد سازیش امپول بگو برات بنویسه دکتر 

چند ماهه اقدامی؟

اگه فولیکولات بدون دارو همیشه رشد خوبی داشته ن نیاز نیست فولی روزی ۱و نیم تا ۲ رشد داره اگ تنبلی دا ...

من سقط داشتم دوقلو باردار بودم بخاطر هماتوم از دست دادم هیچ‌دارویی هم مصرف نمی کنم فقط دکتر گفت مشکوک هست به تنبلی ولی گفتم پریودیم سر وقت هست و دکتر گفت پس نیاز به دارو نداری چون فولیکول بالغ هم دارم ولی من میترسم