2777
2789
عنوان

دو روزه مثل لاش افتادم یه گوشه💔

247 بازدید | 17 پست

پریود شدم دیروز

رازیانه و نبات. آویشن و عسل

دارچین زنجبیل زعفرون

نبات داغ.   انواع قرص شیاف

همه رو امتحان کردم 

کیسه آب گرمم ک همش رو شکممه

دلم خوب نمیشه دارم میمیرمممم...

دل درد و دلپیچه

شکمم صدا میده

یع راه حلی چیزی😭😭😭😭😭

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

منم ازدیروز حالم بده پریود شدم دارم میمیرم

وای آدم بمیره راحت تره😭😭😭😭😭

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه يه پريود اينهمه درد با اينهمه قرص و دواي كه خوردى طبيعى نيست

سونو دادم چیزیم نیس گفتن عادیه😭

زعفرون و رازیانه نخور تو پریودی خونریزی و زیاد میکنه

وای خونریزیم کمه ک درد دارم اخه😭

زیره هم دم کن بخور خوبه غذا های سرد خیار گوجه اینا نخور ترشی و نوشابه هم نخور

چشم مرسی

برو یه سرم‌ بزن

رازیانه و زعفران نخور بدترت می کنه

مخصوصاً رازیانه که کلا هورمون هاتو به هم می ریزه نابودت می کنه خیلی ضرر داره

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

برو یه سرم‌ بزنرازیانه و زعفران نخور بدترت می کنهمخصوصاً رازیانه که کلا هورمون هاتو به هم می ریزه نا ...

میگن خوبه ک💔