منم این ماه برای اولین بار تو کل زندگیم پریودم خیلی عقب افتاد، و تو سونو معلوم شد کیست تخمدان دارم، معمولا میانگین ۲۸ روزهست دورههام! این ماه تا ۳۷ منتظر موندم خبری نشد! رفتم دکتر، آز بتا دادم منفی که شد، بهم دوتا آمپول پروژسترون داد گفت بزن تا دو هفته پریود نشدی بیا، دوباره دارو بدم! از دیشب که روز ۴۱ بود به لکه افتادم اما هنوز درست و حسابی پریود نشدم، دکتر هم قرص ضدبارداری داده گفت به خونریزی افتادی شروع کن یه ماه بخور کیستت ببینیم آب میشه، این هفته درگیر این کارام بودن نیومدم 🥲
قبل پریود هم سردردام تشدید میشه همینجوری کلهم رو بستم خوابید همه چیم بهم خورده، از روزی که پروژسترون زدم هم سردردم قطع نمیشه!
برای شما هم احتمال زیاد به خاطر کیستته، مگه قبلا سونو نرفته بودی؟ مادر ادی بود تو همه سونوها مشخص میشد، کلا پایه کیست درموئید مثلا سلولها بنیادیه شاید تو بدنت سلولش بوده باشه اما به این حد بزرگ شدن الان رسیده، وقتی کیست شروع به رشد میکنه جلوی رشدش گرفته نمیشه ممکنه برش نداره بزرگترم بشه، معمولا تو این کیستا خون و دندون و مو و ... رشد میکنه حتما برای بارداری باید برداری...
جواب امآرآی اومد برو برشدار ایشالله که بعدش سریع باردار میشی 💕 مثل اون یکی دوستمون، اسمش اگه اشتباه نکنم دلارام بود، چون یه مدت گذشته اسم چندتا از بچههای اون دوره رو قاطی کردم! فقط حتما لاپارا شو که برای بارداری و زایمان به مشکل نخوری