2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516344 بازدید | 37239 پست
سلام عزیزم ممنون ❤️ باشه هر طور حالت خوبه همونکار رو کن... ایشالله که خیلی زود پریود شی و بیفته به ر ...

مرسی عزیزم 

ان شاالله شما هم ب هر چی میخواید برسید

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
دکتر با توجه به شرایطش بهتر میتونه نظر بده، اما خوبه به نظر من کم نیست، اما اینکه چندسالشه هم مهمه

رفته بود دکتر بهش گفته بود خوبه خداروشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی پری اومد؟😥چقدر بد. انشالله خدا بهت قوت بده و بتونی ادامه بدی باز واقعا وقتی بی بی منفی میبینی و ...

اره عزیزم دیروز پریود شدم ولی واقعا نمی‌دونم حوصلم بکشه دوباره این داستانهای چهار ماه رو دوباره تکرار کنم فعلا که پریودم دارو هم دارم دکتر برای سه ماه بهم دارو داده ، فعلا که پریودم ببینم حال و هوام چجوری بشه شاید کلا یه مدت ول کردم

آره یکی به اسم دلارام بود و بلافاصله بعد عمل هم باردار شد

میترسم عمل کنم ب تخمدانم اسیب برسه هنوز بچه هم ندارم خیلی میترسم 

فرصت ندادچون تبعات تکرار تشنج خیلی بدتره.اگه به تشخیش اعتماد داری که انجام بده حتما. تشنج لعنتی تبعا ...

سلام عزیزم خوبی 

من دیروز دخترمو بردم پیش ی دکتر دیگ و اونم کلا حرفای دکتر قیلی رو تایید کرد و تشخیصاشون یکی بود نظر اونم رو دارو و امپول رو هم گف ک حتما بزن اگ تکرار شد...

راستشو بخوای بعداز چند مدت امروز خیلی خسته شدم😔آخه ۲روزه دخترم اسهال و استفراغ گرفته سرماخورده 

دیردز تا صب راجب اسپاسم و عوارض دارو و تشنج میخوندم و سرچ میکردم بخاطر همون انرژی امروزم کلا گرفته شده😔

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
سلام خوبید کسی نیست انگار 🤔آی یو آی انجام دادم .وقتی برام انجام داد کلی درد زیر دل داشتم خوشپدش ک گ ...

سلام عزیزم، بهتری الان؟

من چند روز نبودم، خداروشکر که آی‌یوآی رو به راحتی انجام دادی، فک کنم در حد همون نیم ساعتی که دکتر میده کافیه، چون خودشون با فشار تزریق میکنن داخل، باقی چیزایی که مثل ترشح یا رطوبت برمیگرده احتمالا حاوی اسپرم نیست، اسپرم‌های سالم سریع خودشونو میکشن بالا و وارد رحم میشن! اگه لازم بود خود دکترا بعد تزریق تایم بیشتری بستری میکردن!

خیره ایشالله و امیدوارم همین دفعه مثبت بشی و یه بارداری و زایمان عالی و بی‌دردسر رو تجربه کنی 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم خوبی من دیروز دخترمو بردم پیش ی دکتر دیگ و اونم کلا حرفای دکتر قیلی رو تایید کرد و تشخیصا ...

سلام عزیزم ❤️

حق داری، آدم بعضی وقتا خسته میشه... مخصوصا که بیشتر  اطلاعات نت خیلی معتبر نیست و آدم رو بیشتر دلسرد میکنه و میترسونه، سعی کن اطلاعاتت رو از جاهای معتبر، یا سایت پزشک‌ها به دست بیاری ولی در کل سرچ بیش از حد آدم رو اذیت میکنه، چون تو نت کلی نوشته شده ولی پزشک با توجه به شرایط و اطلاعات پزشکی بیمار نظر میده!

وقتی دکتر دوم هم حرف اولی رو زده پس به دکتر خودت اعتماد کن، و دارو و آمپولایی که داده رو مصرف کن، درسته نی‌نی کوچولوعه و دلت نمیاد ولی به این فکر کن درمانش همینه، و ایشالله با یه دوره مصرف علایم و مشکلاتش برطرف شه و از دست دکتر رفتن راحت میشه، و ایشالله باقی روزای زندگیش بدون دردسر و مریضی و دارو و دکتر باشه ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچها من دکتر بهم گفته کیست درومویید دارم باید عمل بشم . کسی تا حالا انجام داده این عمل رو؟؟؟

بله همونجور که روژان جون گفت یکی از یچه‌ها عمل کرد و با اقدام بعدیش باردار شد و زایمان هم کرد، نگران نباش، فک کنم لاپاراسکوپی کنن، پیش دکتر متبحر بری آسیب نمیبینه، کارشون همینه! شاید علت ناباروریت همین باشه و با جراحی شما هم خیل زود نتیجه بگیری ❤️

بله همونجور که روژان جون گفت یکی از یچه‌ها عمل کرد و با اقدام بعدیش باردار شد و زایمان هم کرد، نگران ...

خیلی نگرانم الی جان 

میترسم از اینکه تخمدان یا رحمم دستکاری بشه آسیب ببینه😭

کاش حداقل یه بچه داشتم

سلام عزیزم خوبی من دیروز دخترمو بردم پیش ی دکتر دیگ و اونم کلا حرفای دکتر قیلی رو تایید کرد و تشخیصا ...

منم اینروزا رو داشتم و بهت کامل حق میدم حالی که داری رو. فقط دعا میکنم دخترت آسیب ندیده باشه و بعد این هم نبینه. تشنج رو هم انشالله با دارو درمان میکنن و بعد یک مدت اگه کنترل بکنن دیگه نیاز به دارو نداره. انشالله بهترین برای دخترت پیش میاد

یه چیز رو بهت بگم که تجربه خودمه. اینجور بیمارها زمین تا آسمون باهم فرق میکنن. شدت اسیب و ناحیه اسیب و دلیل آسیب و ... اینا هم برای هرکس متفاوته. پس زیاد به مطالب نت تکیه نکن. و روحیه خودت رو پایین نیار. حتا دکتر هم وقتی میخواد بچه شما رو بررسی کنه کلی تست و ازمایش و اسکن و ام ار ای انجام میده معاینه بالینی میکنه تا بفهمه بچه شما چطور است. و بعد ارزیابی میکنه و نظر میده. پس نت و تجربه ی بقیه خیلی برای تو راهگشا نیست. . 

فقط خودت رو اذیت میکنی اینجوری. منم مث تو بودم ولی از یکجایی گذاشتم. کنار. حتا اگر جایی به مطلبی بر میخوردم نمیخوندم. چسبیدم به درمان بچه.م. 

در هرصورت اگر فک کردی نیاز به صحبت کردن داری یا به هردلیل میتونم کمکت کنم خوشحال میشم کاری اگه از دستم برمیاد برات انجام بدم. خواستی بگو شماره م رو برات بزارم. امیدوارم که به زودی خیالت از سلامت جسم و روان و رشد بچه ت راحت بشه🙏❤🙏