پس تازه شروع کردین
نگران نباش انشالله کنترل میشه
ببین اسکن و چشم پزشکی و اکو قلب و ... بیشتر برای تشخیص اینه که بچه خدای نکرده از تشنج ها آسیب دیده یا نه. برای تشخیص دلیل بیماری نیست. دلیل تشنج ها به احتمال زیاد زودرس بودنه. شاید هم کمبود اکسیژن موقعی که بچه آبش تموم شده بود. ولی بهرحال الان پیش اومده و مهم اینه که اولا کنترلش کنید دوما مطمین شید بچه آسیب ندیده باشه این مدت
ببین قضیه من فرق میکنه. من موقع زایمان بچه آسیب دیده بود . همون موقع که سرش گیر کرد. و آسیبش قطعی بود. هرچند ام آر آی هم سالم بود ولی بصورت بالینی مشخص بود بچه اسیب دیده ست. همون گردن نگرفتن اولین نشونه ش بود. اما غیر از اون رفلکس های نوزادیش رو هنوز هم داشت و از بین نمیرفت. حتا الان که چهارسالشه رفلکس های نوزادیش رو داره. نشستن مستقل نداره حرف نمیزنه راه نمیره. ولی میگم اصلا قابل مقایسه با بچه شما نیست. خیلی فرق هست بین کسی که بدو تولد تشنج کنه. با کسی که چند کقت بعد از تولد . ولی برای اطمینان خودت ببر یه گاردرمانگر ببینه نظرش رو بگه.
پرش های پسر من شبه تشنچ بود که دلیلش همون اسیب بدو تولد بود. و تقریبا از چهارماهگی ظاهر شد و کم کم شدت گرفت. دکتر خاک بر سرشم تشخیص نداد تا دکترش رو عوض کردیم بعدش دکتر جدید پردنیزولون داد که بعد از ده روز کامل از بین رفت. ولی بعد اون درمان رو تا سه ماه ادامه داد چون نبایستی یک دفعه قطع بشه. ممکن بکد برگرده. بعد اون ضد تشنج میخورد اما پردنیزولون رو دیگه نخورد.