من خودم یه بار درست کردم خیلی هم خوشمزه شد بود
اول بوقلمون رو با فلفل قرمز و زردچوبه و نمک و آب و پیاز بزار نیم پز بشه ،بعدش وقتی نیم پز شد ابشو دور نریز
بوقلمون رو تو روغن و کره سرخش کن قشنگ
بعد اون ابی که بوقلمون نیم پز شد رو بریز داخل بوقلمون سرخ شده یکمم از روغنی که سرخ کردی بریز
آب نارنج بزن ،زعفران فراوون بریز چون هم بوی بدی نمیده هم خوش عطر و طعم و خوشرنگ میشه
وسطای پخت هم از اون آب خورشت بریز روی گوشت تا به خوردش بره
نیم ساعت آخر هم زرشک بهش اضافه کن
عالییییی میشه