2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516350 بازدید | 37239 پست
بچها این ازمایش آبجیمه برای ذخیره تخمدان کسی میدونه خوبه یا بد

دکتر با توجه به شرایطش بهتر میتونه نظر بده، اما خوبه به نظر من کم نیست، اما اینکه چندسالشه هم مهمه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

سلام من پریودم نامنظمه یعنی همیشه زودتر از موعدم پریود می‌شدم یعنی توی ماه دو بار پریود می‌شدم بعد توی دو ماه گذشته پریودام ۲۲ روز ۲۲ روز شده بود الان من این ماه اقدام کردم و ۲۲ روز من سی‌ام این ماه تموم میشه و من بیبی چکام هاله دارن کلی علائم بارداری دارم ولی لک ندیدم و همیشه هم دو سه روز زودتر پریود می‌شم حالا طبق محاسبات من باید دو روز قبل پریود می‌شدم الان من بیبی چک بزنم نشون میده یا باید وایسم ۳ آذر بزنم که موعد ماه قبلمه یعنی موعد آبانمه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما تازه میخوام اقدام کنم اشکال نداره وقتی اقدام کردم همچنان قرص روفولیک و ویتامین دی و امگا۳م رو بخورم؟اگ باردار شدم واول بارداریم باشه وندونم اشکال نداره؟این قرصا ضرری ب جنین واردنمیکنه؟

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
انشالله که به همین زودیا خبرای خوش بهمون میدی🙏🙏🙏اره دارم سعی میکنم فقط به خوبیاش فک کنم. دفعه قبل ...

الهی به خیر و خوشی و سلامتی بگذره ❤️ 

ممنون عزیزم.. الهی آمین ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
تقریبا با درصد بالایی مطمعنم درسته چون متوجه تخمکگذاریم شده ام ترشح زیاد داشتم نکه دارو مصرف میکردم ...

حالا بازم برات دعا میکنم ک انشالله باردار باشی این ماه عزیزم

من خواهرم دو .سه ماهش بود اما یه بی بی زد منفی شد

دختر عمم ۶ تا بی بی زد منفی شد آزمایش داد مثبت شد

توکل به خدا انشالله برای شما هم خیره

منم همیشه برای بی بی زدن عجله دارم همیشه هم منفیه

و پری میشم

سلام من پریودم نامنظمه یعنی همیشه زودتر از موعدم پریود می‌شدم یعنی توی ماه دو بار پریود می‌شدم بعد ت ...

سلام اگه هاله داری که ایشالله بارداری اگه تا موعد صبر کنی قطعا مطمئن تره اما اگه دلت طاقت نمیاره به فاصله دو روز بعدش یکی دیگه بزن ببین هاله پررنگ‌تر شده! اگه شده بود احتمال بارداریت خیلی میره بالا و میتونی بری آز بتا بدی ❤️

سلام اگه هاله داری که ایشالله بارداری اگه تا موعد صبر کنی قطعا مطمئن تره اما اگه دلت طاقت نمیاره به ...

اها ممنونم 

آخه خیلیا میگن به حال اعتباری نیست ولی من دوتا بیبی چک زدم مثلاً یکیشو شنبه زدم یکیشو یکشنبه زدم اونی که یکشنبه زدم پررنگ‌تر از اونیه که شنبه زدم با این حال بازم امکان داره که باردار باشم؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

خانوما تازه میخوام اقدام کنم اشکال نداره وقتی اقدام کردم همچنان قرص روفولیک و ویتامین دی و امگا۳م رو ...

سلام نه عزیزم اشکالی نداره اما تو موعد اگه بی‌بی‌چک مثبت شد برو آز بتا بده و داروهارو قطع کن... ضرر نداره اما بهتره با این دوز مصرف نشه، و بعدش از دکترت مولتی ویتامین روزانه بارداری بگیری، چون دوز سه ماهه اول و سه ماهه دوم متفاوته خودشون سه ماهه اول دوز پایین تر میدن!

اها ممنونم آخه خیلیا میگن به حال اعتباری نیست ولی من دوتا بیبی چک زدم مثلاً یکیشو شنبه زدم یکیشو یکش ...

میگن یکم اوضاع بی‌بی‌چکا داغونه هاله اینا میندازه، کلا خیلی بی‌بی‌چک قابل اعتماد نیست اما تا موعد برای دلگرمی خوبه، بهترینش اینه صبور باشی تا موعد اگه پریود نشدی مستقیم بری آز بتا! اما چون همه کم طاقتن دوس دارن بی‌بی‌چک بزنن از رو هاله ها با اما و اگر میشه گفت بارداری اما گاهی هاله کاذب هم افتاده، واسه همین نه میشه امیدوار بود نه ناامید شد... اصولش اینه بی‌بی‌چک هاله بندازه تو زمان درستش یعنی نزدیکای موعد بارداری! حالا بی‌بی‌چکای ایران بی کیفیت شدن نمیشه بهشون خیلی اطمینان کرد

میگن یکم اوضاع بی‌بی‌چکا داغونه هاله اینا میندازه، کلا خیلی بی‌بی‌چک قابل اعتماد نیست اما تا موعد بر ...

اینم هست 

ب موعد من ک گهواره زده ۲ روز مونده

الان بی بی چک بزنم دقیق نشون میده ۱۳ روزه از قطع قرص دوفامدم میگذره ترشح غلیظ خیلییی خیلییی سفید دار ...

علایم پریود و بارداری خیلی شبیه به همه و هیچ چیز جز ازمایش بتا بعد ازموعد مطمئن نیست!

این علایمی که شما میگی هم ممکنه از دارو باشه هم از اقدام هم از بارداری هم تخمک‌گذاری ... الان نمیشه چیزی گفت هرچی بگیم حدس و گمانه، و احتمالات همیشه ۵۰/۵۰ عه! میدونم دوس داری از یکی بشنوی که این علایم مربوط به بارداریه اما اگه خدای نکرده نباشی بعدا ناراحت و ناامید میشی، تا موعدت صبر کن و به. علایم توجه نکن، چون الان هاله هم بیفته ممکنه کاذب باشه! ایشالله که بارداری ❤️

اینم هست ب موعد من ک گهواره زده ۲ روز مونده

پس دو روزم صبر کن دیگه حداکثرشه ایشالله پریود نمیشی و مثبت واقعی! آز بتات هم عدد عالی میده 😍

سلام به همه اقدامیامن تازه شروع کردم.یه سقط داشتم سه ماه پیش و الان باز تو اقدامم.

سلام عزیزم متاسفم برای تجربه تلخی که داشتی، امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری و نی‌نی رو به سلامت بغل بگیری ❤️✨

پس دو روزم صبر کن دیگه حداکثرشه ایشالله پریود نمیشی و مثبت واقعی! آز بتات هم عدد عالی میده 😍

باشع جونم ممنون بابت وقتی ک گذاشتی برام 

دعام کن ان شاالله ک باردارم 🥲❤️