2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516350 بازدید | 37239 پست
عزیزم من پیام هات رو خوندم چقدر بارداری سختی داشتید خداروشکر که هم فرزندتون هم خودتون در سلامت کامل ...

ممنونم ازتون عزیزم

اره واقعا روزای سختی بود🥹 و دیگه دوست ندارم باردار بشم و تکرار بشن، ولی خب همین که بخیر گذشت جای شکر داره🥹❤️

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
چه اسم قشنگی نامدار باشه ایشالاعزیزم چقدر سخته رفلاکس شدید داره هیچ درمانی هم نداره فقط باید وعده ها ...

همه اینارو رعایت میکنم ولی افاقه نمیکنه. اس امپرازول هم میدم بهش. ولی تا الان که هیچ تاثیری نداشته. 

ای خواهر این چیزا که میگی همش برا رفلاکس ضرر داره هیچکدوم رو نمیشه خورد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم😔انشاالله ک فقط خوب بشه،،،هیچی از نوزادیش نفهمیدم همش استرس،گریه،ترس،ناراحتیاره سابریل میخوره ...

چند وقته دارو میخوره؟ 

ببین علت بیماریش به احتمال زیاد زود به دنیا اومدنش بوده. معمولا بچه هایی که زود به دنیا میان در معرض این خطرات هستن. من پسرم زود به دنیا نیومد ولی زایمانم طبیعی بود و توی کانال زایمان گیر کرد اکسیژن نرسید سی پی شد. ولی تشنجش همون بدو تولد بودِ بعد ها یکسری پرش ها داشت که گفتن اسپاسم شیرخوارگی هست. دکترش پردنیزولون داد خوب شد. علت اسپاسم پسر من همون خفگی بدو تولد بود.برای شما احتمال زیاد همون زودرس بودنش هست. 

اگه گردنش شل هست جدی بگیر. 

پیشنهاد من اینه حتما ببرش پیش یه کاردرمانگر ولی نگو که اسپاسم داره چون ممکنه توی قضاوتش تاثیر بزاره. فقط بگو ارزیابیش کنه برات. این چیزا رو کاردرمانگرا بیشتر از متخصص مغز واعصاب میفهمن. بعدش اگر گفت مطابق سنش نیست تکاملش از الان براش کاردرمانی رو شروع کن. زمان خیلی مهمه. 

با دستاش چیزی رو میگیره؟

چند وقته دارو میخوره؟ ببین علت بیماریش به احتمال زیاد زود به دنیا اومدنش بوده. معمولا بچه هایی که زو ...

امروز دقیقا ۲هفتس ،دکتر برای پیداکردن دلیلش گف هم چشم پزشکی بردیم هم قلب و ریه و  اکو قلب،هم سونوگرافی کلیه و مجاری ادرار گفتن سالمه خداروشکر 

،امروز هم نوبته ام آر ای داره

ببخشید ک میپرسم میدونم خیلی تجربیات دردناکیه ولی خودمو ب آب و آتیش میزنم ک هرکاری ک لازمه تو وقتش انجام بدم😔همسن کاردرمانی رو نمیدونستم تو اولین وقت میبرم حتما

پسر شما چندسالشه؟؟؟الان حالش خوبه؟؟؟چقد طول کشید اون پرشا؟؟؟چون دکتر منو خیلی میترسونه راجب رشد تکاملیش😔

شیشه شیرشو میگیره یا پستونکشو از دهنش میگیره درمیاره یا بغلم باشه دستشو میندازه ب یغم و لباسم میگیره ولی اینک بگیرم جلوش خودش بگیره ن،گردنشو هم ک دکتر هم تاییدکرد ک شلی داره

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
امروز دقیقا ۲هفتس ،دکتر برای پیداکردن دلیلش گف هم چشم پزشکی بردیم هم قلب و ریه و اکو قلب،هم سونوگرا ...

پس تازه شروع کردین

نگران نباش انشالله کنترل میشه

ببین اسکن و چشم پزشکی و اکو قلب  و ... بیشتر برای تشخیص اینه که بچه خدای نکرده از تشنج ها آسیب دیده یا نه. برای تشخیص دلیل بیماری نیست. دلیل تشنج ها به احتمال زیاد زودرس بودنه. شاید هم کمبود اکسیژن موقعی که بچه آبش تموم شده بود. ولی بهرحال الان پیش اومده و مهم اینه که اولا کنترلش کنید دوما مطمین شید بچه آسیب ندیده باشه این مدت

ببین قضیه من فرق میکنه. من موقع زایمان بچه آسیب دیده بود . همون موقع که سرش گیر کرد. و آسیبش قطعی بود. هرچند ام آر آی هم سالم بود ولی بصورت بالینی مشخص بود بچه اسیب دیده ست. همون گردن نگرفتن اولین نشونه ش بود. اما غیر از اون رفلکس های نوزادیش رو هنوز هم داشت و از بین نمیرفت. حتا الان که چهارسالشه رفلکس های نوزادیش رو داره. نشستن مستقل نداره حرف نمیزنه راه نمیره. ولی میگم اصلا قابل مقایسه با بچه شما نیست. خیلی فرق هست بین کسی که بدو تولد تشنج کنه. با کسی که چند کقت بعد از تولد . ولی برای اطمینان خودت ببر یه گاردرمانگر ببینه نظرش رو بگه. 

پرش های پسر من شبه تشنچ بود که دلیلش همون اسیب بدو تولد بود. و تقریبا از چهارماهگی ظاهر شد و کم کم شدت گرفت. دکتر خاک بر سرشم تشخیص نداد تا دکترش رو عوض کردیم بعدش دکتر جدید پردنیزولون داد که بعد از ده روز کامل از بین رفت. ولی بعد اون درمان رو تا سه ماه ادامه داد چون نبایستی یک دفعه قطع بشه. ممکن بکد برگرده. بعد اون ضد تشنج میخورد اما پردنیزولون رو دیگه نخورد. 

پس تازه شروع کردیننگران نباش انشالله کنترل میشهببین اسکن و چشم پزشکی و اکو قلب و ... بیشتر برای تشخ ...

انقددلم میسوزه و بیقرارم براش😔همش داروی بیهوشی برای ام آر ای یا نوار مغز،سرم امپول میگم تو هنوز خیلی کوچیکی برای این کارا ولی چارم چیه باید قوی باشم 

اسم دکترو میگی؟من کرج میبرم دکتر ولی نظرم اینه مدارکشو جم کنم ب چن تا دکتر دیگ نشون بدم ببینم نظر اونا چیه

من هم طبیعی زایمان کردم نمیدونم میتونه مربوط باشه یا ن

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
انقددلم میسوزه و بیقرارم براش😔همش داروی بیهوشی برای ام آر ای یا نوار مغز،سرم امپول میگم تو هنوز خیل ...

ببین پسر من موقع تولد رفت و برگشت. اینجوری بگم. 

گریه نکرد. گروه احیا اومدن بالای سرش. مطمینا برا تو اینجوری نشد. بعید میدونم مشکل از زایمان بوده باشه. اگه بود متوجه میشدی. 

حالا دلیلش الان اونقدر مهم نیست.الان درمان مهمتره. 

من تهران نیستم عزیزم. ولی تهران هم دکتر بردم. دکتر محولاتی. تشخیصش با دکتر خودم یکی بود دیگه.تهران نبردیم. اینو هم بگم لگه

انقددلم میسوزه و بیقرارم براش😔همش داروی بیهوشی برای ام آر ای یا نوار مغز،سرم امپول میگم تو هنوز خیل ...

ببخشید پیام قبلی نصفه موند. 

اینو هم بگم اگه به دکترت اعتماد کردی دیگه خیلی این شاخه اون شاخه نپر. هر دکتر چدید یه روش درمانی داره و اگه قرار باشه هی از اول شروع کنی باعث میشه پروسه درمان طول بکشه

کامل میفهممت عزیزم. من چند روزه بود بردمش ام ار ای. البته بیمارستان بستری بود ولی خودمون بردیمش ام.ار ای. کلی بیهوشی و ... هنوزم برای نوار مغزاش باید داروی خواب بگیره. هنوزم برام عادی نشده😭با همه وجود دعا میکنم شما درگیر این پروسه نشید و به همین زودی بیای بگی دخترت خوب خوبه🙏🙏🙏

الان بی بی چک بزنم دقیق نشون میده ۱۳ روزه از قطع قرص دوفامدم میگذره ترشح غلیظ خیلییی خیلییی سفید دارم بدون بو و التهاب خارش زیر دلم همش درد میکنه کمرم بنظرتون علائم پریودیه یا بارداری؟؟؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
کامل میفهممت عزیزم. من چند روزه بود بردمش ام ار ای. البته بیمارستان بستری بود ولی خودمون بردیمش ام.ا ...

امروز مطب بودم گف اگ حتی یک یا۲بار هم اون حرکاتش تکرار کرد امپول براش شروع کنین،،،همچنان قرصاروهم ادامه بدین...

نمیدونم چرا نذاشت ی مدت هم بگذره آخه اصلا دوس ندارم امپول بزنم

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
امروز مطب بودم گف اگ حتی یک یا۲بار هم اون حرکاتش تکرار کرد امپول براش شروع کنین،،،همچنان قرصاروهم اد ...

فرصت ندادچون تبعات تکرار تشنج خیلی بدتره.اگه به تشخیش اعتماد داری که انجام بده حتما. تشنج لعنتی تبعاتش اونقدر خطرناکه که مجبوری هرجور شده جلوش روبگیزی. دلبخواه ما نیست که دلمون بخواد یا نه.

اگه هم اعتماد نداری در اولین فرصت یه دکتر دیگه نوبت بگیر نظرش رو بپرس. 

اسم آمپول چیه؟

مرسی از پیام پر از مهرت عزیزم ❤️الهی آمین.. تنها امید خودمم همینه که بچه‌دار شیم و سرگرم شاید روزا ب ...

انشالله که به همین زودیا خبرای خوش بهمون میدی🙏🙏🙏

اره دارم سعی میکنم فقط به خوبیاش فک کنم. دفعه قبل سراسر تلخی بود و استرس و عذاب. اونا که گذشت اینام میگذره😉

سلام عزیزم شما خوبی؟انقد از لحاظ روحی روانی بهم ریختم ک حوصله دکتر ندارم دیگه هرچه بادا باد من همیشه ...

سلام عزیزم ممنون ❤️ 

باشه هر طور حالت خوبه همونکار رو کن... ایشالله که خیلی زود پریود شی و بیفته به روال! و خیلی زود نتیجه بگیری 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱