2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516350 بازدید | 37239 پست
سلام بچه ها منم به خاطر حاملگی پوچ فردا باید با ساکشن سقط کنم دعا کنید برام به راحتی بگذره

سلام عزیزم، متاسفم 🥲

ایشالله همه چی خوب و راحت پیش بره برات

امید به خدا که به زودی بارداری سالم و راحتی تجربه کنی ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستای گل، من 30 شهریور اخرین بار پریود شدم، 30 مهر بی بی چکم مثبت شد و 2 آبان تیتر بتا دادم که ...

سلام اره عزیزم طبیعیه تا ۸ هفته دیگه حتمی بیشتر نی‌نیا قلبشون تشکیل میشه بعضیام تا ۹ هفته حتی طول میکشه، این چیزا نگرانی نداره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تست زدی؟حالا صبر کن تا موعدو بعدشهمیشه هم قبل از موعد مثبت نمیشهبا این که بارداری

اره تست زدم عزیزم 

مطمعنم درسته عزیزم تا الان خطا نداشته برام 

نمی‌خوام امیدوار باشم چون پریود میشم میخوره تو ذوقم 

مارک رژان زدم نه هاله داشت نه چیزی فوری منفی شد 

بنظرم این مارک بهتر از مدیکوره 

پدیکور هاله کاذب زیاد داره اگر خواستی بزنی از این استفاده کن 

تا میتونی نرو سمتش... گیر بازی این کارا بیفتی رفته رفته جز اعصاب خردی برات چیزی نمیمونه اصلا روزشمار ...

اره عزیزم واقعا درست میگی ولی کنترلش خیلی سخته . من چون میخواستم یه سری کار سنگین انجام بدم تست زدم ۷روز جلوتر 

منفی شد با یه درصد بالایی هم مطمعنم درسته جواب همینه 

منتظر پریود میمونم و بعدش دارو های ماه بعدیم رو شروع میکنم 

سلام دخترا حالتون چطوره؟؟؟

امیدوارم همه منتظرا یکی یکی مثبت بشن،خیلی وقتا میام خاموش میخونم پیامارو 

مامانا با چالش‌های بچه داری چ میکنن؟؟؟

الی جون شما خودت چطوری؟

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
@gole_shabboo عزیزم 😍 خداروشکر که خوبید و همه چی خوبه! همین بهترین چیزه! کلا زندگی سخته.. چه بهتر ...

ممنونم الی عزیزم

بله واقعا همینطوره! ❤️ان شالله بزودی قسمت خودت و بقیه بچه های تاپیک❤️🥰

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
اره تست زدم عزیزم مطمعنم درسته عزیزم تا الان خطا نداشته برام نمی‌خوام امیدوار باشم چون پریود میشم می ...

میگم شاید خیلی زود تست زدی 

ینی ۷ روز قبل موعد آخه زوده یه کم.انشالله ک پری نشی و برسی ب بعد موعد 

آره روژان دقیق تره ولی برای من چند مارک ک امتحان کردم همش منفی حتی یه مثبت کاذبم نداد بهم

میگم شاید خیلی زود تست زدی ینی ۷ روز قبل موعد آخه زوده یه کم.انشالله ک پری نشی و برسی ب بعد موعد آره ...

تقریبا با درصد بالایی مطمعنم درسته چون متوجه تخمکگذاریم شده ام ترشح زیاد داشتم نکه دارو مصرف میکردم زود تخمکگذاری کردم بعد آمپول اچ سی جی هم زدم یعنی حتی ممکن بود مثبت کاذب بده ولی قاطع منفی شد 🤣 من بنا رو به همون منفی گذاشتم قبلش خیلی استرس و تپش قلب داشتم باورت نمیشه این چند روز قشنگ آروم شدم رفتم کارهام رو هم انجام دادم همه هم سنگین ،

واقعا روژان خوبه ماه های قبلی مدیکور با هاله های کاذبش روان من رو بهم می‌ریخت تا پریود شم .

ممنونم الی عزیزمبله واقعا همینطوره! ❤️ان شالله بزودی قسمت خودت و بقیه بچه های تاپیک❤️🥰

عزیزم من پیام هات رو خوندم چقدر بارداری سختی داشتید 

خداروشکر که هم فرزندتون هم خودتون در سلامت کامل هستید امیدوارم شاد و سلامت باشید همیشه 

راستی میگم من الان ۲ تا لتروزول و ۲ تا کلومفین میخورم همزمان اما حس میکنم انگار با این ک این قرصا قو ...

منم تو پیام های قبلی خوندم که خیلی ها با لتروزول و دارو ها اذیت شدن و درد داشتن منم الان سه دوره است دارم میخورم ولی تو هیچ دوره آیی هیچ روزیش نه درد تخمدان داشتم نه زیر دل 

سلام دخترا حالتون چطوره؟؟؟امیدوارم همه منتظرا یکی یکی مثبت بشن،خیلی وقتا میام خاموش میخونم پیامارو م ...

سلام عزیزم خداروشکر منم خوبم

شما خوبی؟ چه خبرا؟ همه چی خوبه ؟