2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516409 بازدید | 37239 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که این ماه دیگه پریود نشی ❤️❤️

سلام عزیزم 

دوباره بی بی چک گذاشتم هاله انداخت 😐😐😐

یدونه بی بی چک گذاشتم ذخیره باشه دیگه تا موعدم بی بی نمیزارم 😶😶😶

تاحالا بی بی چک هاله دار ندیدم🤪🤪🤪

سلام بچه ها منم به خاطر حاملگی پوچ فردا باید با ساکشن سقط کنم دعا کنید برام به راحتی بگذره

عزیزه دلم امیدوارم سریع حال جسمیت اوکی بشه 

دوست منم یک بارداری پوچ داشت بعد یک دوره استراحت حامله شد و الان نی نیش ۸ماهشه

سلام عزیزم دوباره بی بی چک گذاشتم هاله انداخت 😐😐😐یدونه بی بی چک گذاشتم ذخیره باشه دیگه تا موعدم ب ...

انشالله که بارداری عزیزم .یه سوال فولیکول خوب داشتی که اقدام کردی ؟

خدایا خیلی شکرت   
عزیزه دلم امیدوارم سریع حال جسمیت اوکی بشه دوست منم یک بارداری پوچ داشت بعد یک دوره استراحت حامله شد ...

عزیزم ممنونم از پیامت😘 

خدا حفظ کنه نی نی شو🥰 واقعا تو این دوره زمونه هم باردار شدن خیلی سخته هم دوران بارداری و هم زایمان خیلی سخت شده.. واقعا از صمیم قلب میخوام برای همه مخصوصا بچه های تاپیک این دوره ها به آسونی بگذره.

سلام دوستای گل، من 30 شهریور اخرین بار پریود شدم، 30 مهر بی بی چکم مثبت شد و 2 آبان تیتر بتا دادم که عددش 440 بود و دکتر زنان هم بهم گفت لازم نیست تکرار کنی. 

خلاصه امروز رفتم سونو برای تشکیل قلب، براساس اخرین پریود میشه 7 هفته و 6 روز، ولی دکتر رادیولوژی بهم گفتن 6 هفته و 1 روز، و گفتن هنوز قلبش دیده نمیشه، یک هفته‌ی دیگه سونو رو تکرار کن، من تاریخ دقیق لقاح رو هم میدونم، از اون روز دقیقا شده 6 هفته و 1 روز

حالا به نظرتون طبیعی هست؟ کسی بوده اینجوری بوده شرایطش؟ 

@gole_shabboo    

عزیزم 😍 خداروشکر که خوبید و همه چی خوبه! همین بهترین چیزه! کلا زندگی سخته.. چه بهتر که سختیاش این جور سختیا باشه، پر از شیرینی نی‌نی قشنگ ❤️ خداحفظش کنه ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من ۹ روز دیگه موعدمه از الان تو وسوسه آزمایش و بی بی چک افتادم 🤣خدا رحم کنه کسی دیگه رو نداریم موعد ...

تا میتونی نرو سمتش... گیر بازی این کارا بیفتی رفته رفته جز اعصاب خردی برات چیزی نمیمونه اصلا روزشماری نکن مستقیم برو تا موعد! ایشالله که پریود نمیشی و بی‌بی چک مثبت میبینی ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان یک سوال ۴روز قبل موعد ممکنه بی بی چک مثبت بشه میشه؟؟🙃

سلام اره عزیزم ممکنه اما زوده اگه میخوای تو شک نیفتی تا موعد صبر کن، اگه نمیتونی بزن اما ممکنه کاذب باشه

خدا کنه برای منم همینجور باشه و بشه واقعا .دکترا هم آدمو بیشتر استرس میدنو میترسونن.بهم گفت چرا آی و ...

امید به خدا 🤩 ایشالله خیلی زود مثبت میشی به این چیزا احتیاجی پیدا نمیکنی ❤️