آقاهه پیامای زنش و دوست بیست سالشو دیده زنش اول گردن نگرفته بعد گفته که اره دوستت منو گول زده این مرده هم عصبی شده چاقو گرفته رفته دوستشو با چاقو کشته .حالا زنشم دوقلو بارداره یه پسر ده ساله دیگه هم داره قراره از بچه هاش آزمایش دی آن آی بگیرن. .مادرشوهرشم همش بهش میگه گردن بگیر بگو من خیانت کردم که پسرمو اعدام نکنن.تو گوگل بزنید قتل ناموسی مشهد اول سایت خبرشو زدن.تازه اینا ازدواجشون مدرن بوده حسابی عاشق هم بودن .شوهرشم با این دوستش رفت و آمد خانوادگی داشته حسابی صمیمی بودن
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دنیا به گوه کشیده شده آدم نمیتونه حتی به بابای خودش اعتماد کنه
ما یه فامیل داشتیم دختره مجرد بود با شوهر خواهر خودش فرار کردن
یعنی فکرشو بکن طرف به خواهر خودش رحم نکرد
الانم دوتا بچه دارن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه قراره با دوستا رفت و امد خانوادگی باشه باید خیلی حد و حدودا رعایت بشه ، والله خدا دشمن ما نیست اگه میگه اینجور بپوش اینجور حرف بزن حد شوخی رو بدون و ..
زنه وقتی خیانت کرده باید هر جور میتونه شوهرش رو نجات بده از قصاص