2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مهم تر از همه چیز استقلال مالی هست برای یک زن اگه بچه نداره خودشو نجات بده اگر هم بچه داره اول سعی کنه مرتب مشاوره بره روی خودش کار کنه همسرش ببره مشاوره تلاشش بکنه در نهایت بند ۱۰ جوشن کبیر هرروز مرتب چند بار بخونه به نیتش یا همون لحظه که بددهنی می کنه درجا دهن کثیفش بسته میشه و نمی تونه فحاشی کنه این بند مخصوص زن یا شوهر بددهن و فحاش هست

منم با اون کار نداشته باشم اون کار داره

قبل اینکه جایی برید همین بند ۱۰ جوشن کبیر رو چند بار بخون فوت کن بهش دیگه نمی تونه بددهنی کنه شما هم سعی کنید بیرون میرید بخاطر احترامی که برای خودتون قائل هستید زیاد وارد بحثها نشید و در جمع از ایشون یا هرکسی که بی احترامی میکنه فاصله بگیریدو بخصوص همیشه و در همه حال شما بسیار مودبانه رفتار کنید و صحبت کنید که حتی  اگر جایی بهتون بی احترامی کرد دیگران متوجه میشن که شما خانم بسیار محترم و باشخصیتی هستید و ایشون بی ادب و مریض تشریف دارن حتی بچه تون تفاوت ها رواحساس می کنه و می فهمه که چه مادر باشخصیت و مودبی دارم و چه پدر بی ادب و بی شخصیت و این رو بدونید آدمها وقتی حال درونشون خوبه ما رو خوب و وقتی حال درونشون بد هست مارو بد میبینن عزیزم اون آقا با بی ادبی و فحاشی به شما داره شخصیت و ادب خودش رو به همه نمایش میده و این هیچ ربطی به شما نداره همیشه گفتم الان هم میگم تمرکز و انرژیتونو همیشه صرف پیشرفت و سلامتی و حال خوب خودتون بکنید برید سرکار باشگاه خیاطی کار خونگی انجام بدید در کل همیشه سعی کنید بین شما و آدم‌های اطراف یه فاصله ای وجود داشته باشه که بی احترامی ها کمتر بشه ،بی احترامی با نزدیک شدن زیاد و صمیمیت زیاد میشه در خانه هم زیاد بهش نچسبید و وقتی اون آقا هست خودتون سرگرم کار و بچه کنید و قتی نیست استراحت کنید و به خودتون برسید و کارهایی که دوست دارید انجام بدید