2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516400 بازدید | 37239 پست
منم درد و ترشح ندارم اگرم بوده انقد خفیف بوده که نظرمو جلب نکرده ک متوجهش بشم ! من تو سایت خوندم کسا ...

اره به نظر منم نزدیکی در روزهای تخمک گذاری احتمال بارداری رو بالا می‌بره ، نه من الان در حال اقدامم به صورت یک شب در میان 

وای چقدر این روز های انتظار بده اصلا نمی‌گذره 

اره به نظر منم نزدیکی در روزهای تخمک گذاری احتمال بارداری رو بالا می‌بره ، نه من الان در حال اقدامم ...

خیلی کسل کننده و خسته کنندست واقعا 

مخصوصا اون یه هفته نزدیک به پریود اصلا نمیگذره🤣

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره به نظر منم نزدیکی در روزهای تخمک گذاری احتمال بارداری رو بالا می‌بره ، نه من الان در حال اقدامم ...

راستی من توی دوماه هر بار بعد اقدام تو اواسط سیکلم درد تخمدان گرفتم سمت چپم این ماه دقیقا مصادف شد با روزی که کیت دو خط پررنگ شد فکر کنم بخاطر ازاد تخمک باشه 

اما قبلا ک اقدام نبودم اصلا این درد نبود🤔 نمیدونم چیه 

بعد از دیروز هم استخوان لگنم از پشت اونجایی ک وصل میشه ب باسن هر از گاهی تیر میکشه 

نمیدونم حالا بد خوابیدم یا ربطی داره یا نه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
راستی من توی دوماه هر بار بعد اقدام تو اواسط سیکلم درد تخمدان گرفتم سمت چپم این ماه دقیقا مصادف شد ب ...

اره واقعا سخت میگذره ، توی اقدام کلا سیستم آدم بهم می‌ریزه خیلی نمیشه به علائم توجه کرد 

آره خداروشکر با تمام سختیهاش داره تموم میشه،انشاالله که زود میگذره وزایمان میکنی،الان آخر ۷ماهی؟

بله الان هفته ۲۹هستم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نگوو دقیقا هی میخام بهش فکرم نکنم نمیشه

عزیزم انشالله همه چشم انتظارا همین ماه مثبت بشیم😍😍 

شما چند وقته اقدامی ؟ چند سالتونه ؟ دارو مصرف میکنین یا نه 

اگه دوست داشتین بگید 😘

دقیقاااا منم همینطورم تو هوای سرد اصلا این مشکلو ندارم تو خونه هم همینطور تو هوای گرم با تعریق این ا ...

مرسی که نوشتی اره شاید مشکل همین باشه، من باهاش کنار اومدم دیگه اونقدری اذیت نمیکنه فقط سختیش شستشوی مداومه 🥴 چون دکتر گفت مشکلی نیست راستش پیگیری نکردم دیگه، اما ممکنه اینی که میگی شما هم درست باشه و موثر! استفاده کن اگه جواب داد به منم بگو لطفا 🤭

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلامت باشی گلم🥰❤️خوبی الی جان، آره خیلی خستم شده، ترشحات خونی هم دارم ۲روزه، امروز رفتم دکتر، دهانه ...

عزیزممم پس به سلامتی رسیدی به روزشماری ‌های آخر 😍

ایشالله به سلامت زایمان میکنی.. اگه طبیعی میخوای باشی پیاده روی سبک و پله و ... رو تو برنامه‌ت داشته باش، اگه ورزش داری تمریناتو انجام بده زودتر دهانه رحمت باز میشه، زایمان راحت‌تر و سبک‌تری هم میشه برات... اینکه تا سه سانت متوجه نشدی احتمالا راحت باز میشه، ایشالله که همینطور باشه و عالی بگذره ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی که نوشتی اره شاید مشکل همین باشه، من باهاش کنار اومدم دیگه اونقدری اذیت نمیکنه فقط سختیش شستشوی ...

امتحانش میکنم حتما ولی چون هوا دیگه خنک شده احتمالا این مشکل پیش نیاد 😅 ولی بازم حتما تست میکنم خبرشو میدم بهتون 🥰

منم همش در حال شستشو هستم مخصوصا تو تابستون وقتایی ک بیرون باشم باید هر روز شلوار بشورم 

خیلی وسواس دارم رو این قضیه با اینکه کسی چیزی حس نمیکنه ها ولی خودم بدم میاد 

دیگه بیخیال شده بودم ولی از وقتی شنیدم با این پماد حل شده مشکل تقریبا مشابه گفتم میارزه ب امتحانش 

عزیزممم پس به سلامتی رسیدی به روزشماری ‌های آخر 😍ایشالله به سلامت زایمان میکنی.. اگه طبیعی میخوای ب ...

فدات آره طبیعی میخوام، آره هرروز پیاده روی دارم، امروز باید برم بیمارستان دکرت گفت بیا معاینه کنم ، خداکریمه ببینم چی میگه، دعام کنید🙏❤️

عزیزم انشالله همه چشم انتظارا همین ماه مثبت بشیم😍😍 شما چند وقته اقدامی ؟ چند سالتونه ؟ دارو مصرف م ...

انشالله عزیزم❤️

دوساله..و ۲۹ سالمه. این ماه داروی خاصی مصرف نکردم طبیعی اقدام کردم .دیگه ببینم خدا چی میخاد.زیاد نمونده به موعدم نشد میرم زیر نظر باز

امتحانش میکنم حتما ولی چون هوا دیگه خنک شده احتمالا این مشکل پیش نیاد 😅 ولی بازم حتما تست میکنم خبر ...

اره امتحانش ضرر نداره، منم اطرافیان متوجه نمیشن خودم حساس شدم، دوس دارم پارچه لباسام بوی تمیزی و شوینده بده 😍 من تو مجردیم این مشکل رو نداشتم از سال بعد از ازدواجم اینجوری شد، یکم وزنم بالا رفت، نمیدونم ازونه یا تغییرات هورمونی بعد از ازدواج

فدات آره طبیعی میخوام، آره هرروز پیاده روی دارم، امروز باید برم بیمارستان دکرت گفت بیا معاینه کنم ، ...

ایشالله به سلامتی ❤️ خیلی زود بیای بنویسی نی‌نی تو بغلمه و همه چی خوب پیش رفته 😍✨