2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارید 🤕بیاین چرای خودمو تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 82 پست
خدا و شکر از مرحله دانشگاه رد شدم 😁 ی اتفاق خوب و ی اتفاق بد سر شب افتاد از ذوق اولی و از غم دومی خ ...

واقعا سخته انگار کارشناسی برام هزار سال گذشت برعکس کاردانی 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرم امشب، بد درگیر اقتصاد و دلار شده اخه هشتاد و دو هزار تومان و تازه قراره از اینم بدتر بشه

۵۰ تومن بشه میتونیم به ارزوهامون برسیم؟ 

دیگه گذشته از این حرفا بزار هرچی میخواد بشه 

۵۰ تومن بشه میتونیم به ارزوهامون برسیم؟ دیگه گذشته از این حرفا بزار هرچی میخواد بشه

ارزو کجا بود من تو فکر خرج روزمره  ام هستم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
حتما اینکار میکنم زیره سبز برای زیاد شدن شیرم خوبه؟؟

نمیدونم ولی دلپیچه بعدزایمانم میبره برازیادشدن شیرت آبگوشت بدون نخودالبته گوشتش گوسفندباشه چون تازه زایمان کردی تا۴ماهم ده روزچیزای نفاخ وطبع سردنخورشیرگاوآب هویج ایناخوبه اگه هیچکدوم جواب ندادمرحله آخریکم دلستربخورشیرازسینه میریزه بیرون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
حتما اینکار میکنم زیره سبز برای زیاد شدن شیرم خوبه؟؟

عزیزم زیره زیاد تمام هورمون هاتو بهم می ریزه ممکنه به بچه هم آسیب بزنه 

حتما با دکتر مشورت کن روزی ۶ لیوان زیره اصلا معقول نیست 

الان دو سال و سه ماهشه میخابه شبا ولی امشب تشنه اش شد پاشد اب خورد انگار بیخوابی افتاده بهش

سلامت باشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید