2777
2789
عنوان

میخواستن مزاحمم شن

103 بازدید | 14 پست

مردای کشور ما فقط از مرد بودن نر بودنو بلدن

کلاس زبانم تموم شده بود منتظر بودم بابام بیاد گفت بیا کوچه جلوتر وایستاده بودم یهو یه پژو پارس اومد چرت و پرت گفت هی مزاحم میشد منم اولش هی گفتم برو اقا مزاحم نشو دیدم ولکن نیست جیغ و داد راه انداختم اهالی کوچه افتادن دنبالش فرار کرد داشتم سکته میکردم

من بخاطر اضطراب اجتماعیم بجز کلاس زبان اصن بیرون نیمرم لباسام پوشیده و تیرس و ماسک میزنم 

بخاطر حس ناامنیتی و حمایتگر نبودن والدینم نمیگم بهشون حتی به مامان الانم از بی کسی دارم گریه میکنم

دیگه کلاس زبانمم نمرم تو خونه خودم با فیلم و کتاب میخونم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

وا، این اصلا درست نیست که از جامعه فرار میکنی، مزاحمت برای همه پیش میاد ولی نباید جدیش بگیری باید بر یتو اجتماع و حتمن برو پیش روانشناس روی این ضعفت کار کن چون در اینده خیلییی به مشکل میخوری و افسرده میشی با خودت اینکارو نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میفهممت عزیزم تقصیر تو نیست تقصیر پوشش تو نیست آدم مریض زیاد شده منم توی یک هفته بعیده برام چندباری پیش نیاد ، هرچی پول دارم بعد باید بدم تراپیست که دچار ترس از جامعه نشم

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

وا، این اصلا درست نیست که از جامعه فرار میکنی، مزاحمت برای همه پیش میاد ولی نباید جدیش بگیری باید بر ...

من بخوامم وقتشو ندارم کلی ازمون و تست و درس سرم ریخته بمونه واسه بعد کنکور

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

یه چیزی میگم از تجربه شخصیم هست. شاید خیلیا متوجه این موضوع نشن اما تو امتحان کن نتیجه میگیری. ببین اینجور نرها هیچوقت سراغ دختر قوی نمیرن چون می‌دونن خراب میشن. اینا دنبال آدم ضعیف میگردن همیشه. خب چجوری تشخیص میدن آدم ضعیف رو؟ بذار بهت بگم.

مدل راه رفتنت و مدل وایسادنت کاملا نشون میده که چقدر اعتماد به نفس داری. اگه جوری راه بری که با دیدنت بفهمن استرس داری، میان گیر میدن بهت.

چیکار مثلا ؟

ببین دختر خوب! باید بهش میگفتی میخوای باهات بیام؟ 

مشکلی نیست شما با پلیس برو منم پشت سرت میام 

تا گرگ‌نشی میدَرَنت!

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
من بخوامم وقتشو ندارم کلی ازمون و تست و درس سرم ریخته بمونه واسه بعد کنکور

درسته ولی یه چیز دیگم بهت بگم، حتی این که کلا خودتو با درس درگیر کنی ام درست نیست یه مطلب علمی میخوندم ک میگفت بچه هایی ک خیلی تو درس تحت فشارن مخصوصا کسایی ک تیزهوشان و نمونه میخونن مشکلات افسردگی و … پیدا میکنن

این لا به لای برای خودتم وقت بزار بنظرم

یه چیزی میگم از تجربه شخصیم هست. شاید خیلیا متوجه این موضوع نشن اما تو امتحان کن نتیجه میگیری. ببین ...

من اتفاقا ستونم صافه و تند راه میرم وقتی بیرونم

نمیدونم این نشونه ضعیفیه؟

ببین دختر خوب! باید بهش میگفتی میخوای باهات بیام؟ مشکلی نیست شما با پلیس برو منم پشت سرت میام تا گرگ ...

من تو اون لحظه لکنت میگیرم این خیلی سخته مگه فیلمه😂تهش بگم برو مزاحم نشو 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

من تو اون لحظه لکنت میگیرم این خیلی سخته مگه فیلمه😂تهش بگم برو مزاحم نشو

😂😂 اتفاقا من به یکی گفتم داشت خودشو ب کشتن میداد 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
😂😂 اتفاقا من به یکی گفتم داشت خودشو ب کشتن میداد

حس میکنم همکلام بشی پررو تر میشن بیشتر گیر میشن

من اتفاقا ستونم صافه و تند راه میرم وقتی بیرونمنمیدونم این نشونه ضعیفیه؟

اصلا به تند راه رفتن نیست عزیزم. اعتماد به نفس باید درونی باشه که توی ظاهر هم خودشو نشون بده.

ببین مثلا چندتا مثال میزنم مقایسه کن. فرض کن یه نفر خیلی راحت اینور اونور رو نگاه می‌کنه موقع راه رفتن، یکی هم مستقیم جلو رو نگاه می‌کنه یا سرشو میندازه پایین. کدومش به نظرت اعتماد به نفسش بیشتره؟

یا مثلا یکی دوتا دستشو گذاشته جیبش و خیلی آروم و راحت راه میره،قوز هم نکرده‌ . اونو مقایسه کن با یه نفر که با اینکه کیفشو یکطرفه انداخته رو دوشش، اما محکم از بند کیفش گرفته(که نیازی نیست بگیره چون) طوری که دستاش توی فشاره،قوز کرده و تند تند راه می‌ره.

بعد از اینا، حالت چهره هم خیلی مهمه. طرف از مدل نگاه کردنت می‌فهمه استرس داری یا نه.