2777
2789
عنوان

ممنون میشم به سوالم جواب بدید ❤️

30 بازدید | 7 پست

سلام دوستان...

من از ۱۷ شهریور فلج بلز گرفتم...نسبت به روز اول تغییر داشتم ولی هنوز چشم سمت مبتلا موقع خواب بسته نمیشه و نمیتونم کامل پلک بزنم  موقع خندیدن عمیق هم دهنم به یک سمت کشیده میشه...

کسی اطرافتون بوده که این همه مدت درگیر بوده باشه؟

اینم خدمتتون بگم که ۲۸ جلسه فیزیوتراپی رفتم ولی فقط ۱۰ جلسه پشت سر هم بود ۱۸ جلسه دیگه پراکنده رفتم چون بشدت بهم ریختم و الانم که درگیر امتحانات دانشگاه...میخواستم برای فرمالیته عروسیم برم ولی بخاطر مشکل پیش اومده فعلا به تعویق افتاده...

ممنون میشم اگه موردی اطرافتون بود برام بگید 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
اخی عزیزم من برات دعا میکنم که زود خوب بشی

ممنون از قلب مهربونت زیبا❤️

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات چرا گرفتی اجی قشنگم امشب اول ماه رجبه انشالله زود خوب میشی

دلیل ناشناخته...یهویی دیدم صورتم داره کج میشه 🥲

و هنوز هم درگیرشم

اهان اخه میگن ویروسه گفتم شاید از کسی گرفتی

نه عزیزم بیماریش واگیر دار نیست...یکی از علتش میتونه ویروسی باشه