2777
2789

طبیعی نیستیم .

من آبله مرغان گرفتم بعدش ویروس جدید گرفتم 

دعوا مون زیاد شده 

شوهرم مریضی بد گرفت الان خوب شده 

کلا داریم بد میاریم.

چشم و نظر بوده یعنی ؟

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

ممکنه چشم زخم باشه .

ولی خب طبیعیه دیگه جفتتون مریض شدین حال و حوصله ندارین.

تو این دوران خیلی به پر و پای همدیگه نپیچین که دعوا نکنین.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه بده

تازه سه میلیون داده بودم

بازم میدم ولی 

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
ممکنه چشم زخم باشه .ولی خب طبیعیه دیگه جفتتون مریض شدین حال و حوصله ندارین.تو این دوران خیلی به پر و ...

اون خوب شد من بدبخت هنوز مریضم

عزیزم چهار قل بخون رو اسپند دود کن

حتما 

اون خوب شد من بدبخت هنوز مریضم

عزیز دلم .

خوب میشی زود.

تو این جور مواقع یکم لحنت آروم تر باشه 

خودتم هم آیت الکرسی اینا بخونی دیگه دعوا نمیشه

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

عزیز دلم .خوب میشی زود.تو این جور مواقع یکم لحنت آروم تر باشه خودتم هم آیت الکرسی اینا بخونی دیگه دع ...

هعییی عین هاپو شدیم نمیتونم خودمو کنترل کنم انگار دنبال دعوام

ی صدقه یا خروس سیاه سر ببرین

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
هعییی عین هاپو شدیم نمیتونم خودمو کنترل کنم انگار دنبال دعوام

منم روز اول پریودیم همینم🤣🤣

یه بار همسرمم سرما خورده بود همون روز

فکر کنم واسه ۵ تا موضوع مختلف دعوامون شد🤣

عزیز دلم .خوب میشی زود.تو این جور مواقع یکم لحنت آروم تر باشه خودتم هم آیت الکرسی اینا بخونی دیگه دع ...

شوهر من مهربون ترین مرد دنیاس  اما وقتی سرمامیخوره یا ویروس میگیره کج خلق میشه مثلا گاهی دندونش درد میگیره میگم چایی میخای یه تعارف ساده من میره رو مخش میگم میشه اینقد سر به سرم نزاری 😂

شوهر من مهربون ترین مرد دنیاس اما وقتی سرمامیخوره یا ویروس میگیره کج خلق میشه مثلا گاهی دندونش درد ...

واسه من سرما میخوره انگار تیر خورده😂🤦🏻‍♀️

طبیعیه فکر میکنم😂

منم روز اول پریودیم همینم🤣🤣یه بار همسرمم سرما خورده بود همون روزفکر کنم واسه ۵ تا موضوع مختلف دعوا ...

ما مریضیم اونا هم مریضن

ما پریودیم اونا هم پریودن

کلا همراه خوبین😅