2777
2789

من از بچگی به پسرداییم علاقه داشتم و از همون بچگی چشمم دنبالش بود ، تاااااا الان که ۱۸ سالمه 

از بچگی چشم انتظار و منتظرش هسم تا موقع که بدونم رسمی عقد کرده:)

الان مجرده و من همش امید دارم که بهش برسم ، 

اون هیچ خبری از دوست داشتن من ندارع ... و نمیخام بفهمه 

کسیو دیدین شرایط من رو داشته باشع؟

با چندتا واسطه معرفی کن خودتو 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممون یک دور شرایط تو رو داشتیم و بعد فهمیدیم ارتباط خارج از ارتباط خانوادگی باهاش غلطه

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

فقط میگم هیچوقت خودت اغاز کننده ی رابطه نباش دو حالت داره یا مغرور میشه میگه من چ گوهیم که دخترا خودشون برام کشتن یا هم قبول میکنه در اخر دورت میزنه میگه خب تو اغاز کننده بودی من که نبودم ، نگو نه ممکنه این فرق داشته باشه در صورتی میتونه فرق داشته باشه که خودش بیاد جلو

پسرا از دخترایی که خودشون میرن سراغشون بدشون میاد 

آره ۱۵ سالگی عاشقش شدم 

و اون نمیدونست 

یادمه اول و آخر کتابهای درسیم بیادش شعر می‌نوشتم 

از روزی که عاشقش شدم هرروز میشمردم و دقیقا ۳ سال و ده روز بعدش به ابراز علاقه کرد و گفت چندسال تو فکرم بود ولی موقعیت جلو اومدن نداشته 

فامیل دور بود 

۱۸ ساله که بودم اومد خواستگاریم و عقد کردیم ولی جدا شدیم و نشد که باهم باشیم  💔

چرا🥲

بعد از عقد شکاک شد ،مدام منو چک میکرد ،یا بدون خودش اجازه نمی‌داد حتی با مادرش جایی برم 

درکش میکردم که ترس از دست دادن داره ولی دیگه زیادی اذیت میشدم ،خودم ترجیح دادم جدا بشم

مامانش می‌گفت از دوست داشتن زیادیه ولی من گذاشتم به حساب بی اعتمادی و فکر میکردم بهم اعتماد نداره

خیلی سخت بود این تصمیم برام و بعد از جدایی هم خیلی اذیت شدم ولی عقلانی و منطقی بود