2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
سلام دوستانانشاالله همگی سلامت باشید من هم زایمان کردم الان روز ۱۲ هست خداروشکر حالمون خوبه گفتم یه ...

سلام گلم مبارکت باشه انشالله بسلامتی و‌قدمش پراز خیر و‌برکت😍

نه من هنوز زیاد مونده😁😁

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستانانشاالله همگی سلامت باشید من هم زایمان کردم الان روز ۱۲ هست خداروشکر حالمون خوبه گفتم یه ...

سلام عزیزم مبارک باشه ایشالا که قدمش پر خیرو برکت باشه و روزای راحتیو با نینی بگذرونی

تونستی یه توضیح از زایمانتو بیمارستانت بهمون بده تجربه بدست بیاریم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
رويا جوني اصلا نميدونم ميخوام چيكار كنم روحيمو از دست دادم كلا☹️☹️

اخی نه عزیزم اصلا روحیتو از دس نده فدات شم من الان ۲سالو‌نیمه نمیدونم چجوری گذروندم 🫠ولی اصلا نباید بهش فک کنی من اینو به دست اوردم از این همه سختی فقط باید بگی هر وقت شد شد🙂🥰ی سوال شما dfi همسرتون چند بود توی ازمایش مام؟و اینکه باید چند باشه که نرمال باشه ؟مال همسر من ٪۱۸.۷۰ زده یعنی خوبه؟!

چقدر تاخیر داشتن حس بدیه

من دیروز موعدم بوده اما پریود نشدم

اینقدرم دلم اینا درد میکنه،هی میرم چک میکنم میبینم نشدم

امروزم بی بی چک گذاشتم ی منفی خیلی شیک نشونم داد

باردار شدنمون ی داستان طولانیه خودش،نه ماه بارداری ی داستان طولانی تر😬😂

چقدر تاخیر داشتن حس بدیهمن دیروز موعدم بوده اما پریود نشدماینقدرم دلم اینا درد میکنه،هی میرم چک میکن ...

واقعا من سری پیش انقد اقداما اذیتم کرد، تا باردار شدم گفتم آخیش دوران خوشی شروع شد.. چندماه بیشتر نگذشت که همه چی داغون شد! کلا اقدام و بارداری همش دردسر و استرسه! احتمالا بعدشم بچه‌داری هم همینه 🥲 واکسن و تب و مریضیای نی‌نی و ... وقتی تصمیم میگیریم بچه‌دار شیم کلا باید قوی و صبور شیم... که خیلی سختهههه 🤭

ایشالله شما هم خیلی زود جواب بگیری ♥️

من که اقدام نیستم چند روزه موعدمه، نمیشم!! اعصابم خورده چه برسه انتظار مثبت شدن، درکتون میکنم چون خودمم این روزارو گذروندم و بعدا خواهم گذروند 😭

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الی جون اگه اقدام کنی همینجوری سر خود طوری میشه؟؟؟

آز اسپرم همسرم خوب نبود، دکتر خودش گفت بهتره اقدام نکنین تا آزمایش درست شه، چون ممکنه بارداری ضعیف پیش بساد و منجر به سقط تو هفته های اول شه! دوباره دردسر شه براتون! مخصوصا شما که یکبار تحربه بدی داشتین 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

ای جانم بسلامتی و مبارکی خداروشکر راحت شدی 😍

خدا حفظتون کنه 🙏خییییلی تبریک میگم عزیزم🎊🎊🎊🎊

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

من که خیییلی اذیتم بچه ها بسختی بلند میشم بسختی راه میرم بسختی حمام میرم یعنی دیگه تحمل خودمو ‌‌‌‌‌‌‌این سنگینی رو ندارم واقعا ...

فردا میرم تو ۳۷ هفته امیدوارم آخر این هفته گل پسر یه تکونی بده بخودش یه حرکتی بزنه بچرخه 😂

متاسفانه همچنان بریچه😒

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
آز اسپرم همسرم خوب نبود، دکتر خودش گفت بهتره اقدام نکنین تا آزمایش درست شه، چون ممکنه بارداری ضعیف پ ...

اهان. درست میگه. همش فک میکردم خب چی میشه اقدام کنید حالا یا میشه یا نمیشه. ولی به این بعدش توجه نکرده بودم. 

آخرین بار کی آز دادید؟

من که خیییلی اذیتم بچه ها بسختی بلند میشم بسختی راه میرم بسختی حمام میرم یعنی دیگه تحمل خودمو ‌‌‌‌‌‌ ...

سلام عزیزم. خوبی؟ 

منم همینم تازه هفتم از تو خیلی پایینتره😅ولی من فقط غمم زود دنیا نیومدن بچه ست. باقی چیزا رو به جون میخرم. فقط بچه سلامت دنیا بیاد🙏🙏🙏