2777
2789

من همسرم شش هفت ساله سردرد داره تقریبا تو هفته سه روز سردرد داره قرص هم میگراکیم میخوره.....چندسال پیش دکتر گفت میگرن داره .....بعدش قلیانم میکشه سردرداش زیاد شده خیلی میترسم تومور اینا داشته باشه...سرش یه طرفه درد میکنه همیشه .....اصلا هروقت سردرد میشع از دنیا ناامید میشم....خواستم بپرسم اونایی که سردرد میگرنی دارن چی میکنن خوب بشن

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

من زایمان برام خوب بود چون خیلی سرم شلوغ میشه به خاطرات تلخ کمتر فکر میکنم دارو هم دیگه نمی‌خورم خیلی بهترم بره طب سوزنی و زالو پشت گوشهاش بندازه من از هفته ایی سه بار به ماهی سه بار رسیدم گلم بعد حمام به طور منظم بی خیالی و اعصاب آرام خیلی خوبه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

خالم میگرن داشت بدجور من بچه بودم اون موقع ها ولی یادمه هر دفعه میدیدمش سرشو محکم با شال بسته بود خیلی افتضاح درد داشت

رفت طب سوزنی خوب شد الان سالهاست ندیدم بگه سر درد دارم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میگرن دارم هر وقت برم حموم باید اون روز بیرون نرم باد بخوره به پیشونی از سر درد د میمیرم الان سه ...

دقیقا شوهر من گردنشم میزنه.....شما هر چند وقت سردرد دارید ...ام ار ای هم دادید

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲
من زایمان برام خوب بود چون خیلی سرم شلوغ میشه به خاطرات تلخ کمتر فکر میکنم دارو هم دیگه نمی‌خورم خیل ...

شما هم میگرن داشتید ام ار ای هم داده بودید

بره پیش دکتر متخصص مغز و اعصاب نوار مغزی میگیرن تشخیص میدن میگرن داره یا نه  من با دارو کم شد ...

شما هم زیاد سردرد میشدید .....من میترسم 

موقع سر درد زیاد به گوشی نگاه نمیکنم.همه جارو تاریک میکنم.میخوابم.بعدش میخوابم.اگر دیگه دردش کشنده باشه آرام بخش هم میخورم ولی خیلی کم پیش اومده بخوام قرص بخورم.تاریکی و خواب بهترین درمانن برای من

من خودم میگرن دارم

خیلی تحقیق کردم راجع بهش، سودای سر که زیاد باشه سردرد میگرنی میشه

میگرن یکی از دلائلش کم آبی بدنه و نیز تنش های عصبی و اصل اصلش از تغذیه بد و ناسالم هست 

دکتر مغز و اعصاب به من گفت هر کس به یه چیزی حساس تره و با اون سردرداش بیشتر میشه مثلا یکی موز میخوره تشدید میشه یکی پرتغال میخوره 

ممن خودم به دود خیلی حساسم

کلا سنگینی معده خیلی بده

غذای مونده هم که افتضاحه