2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره بعد چندروز لك بيني پريود شدم😩

🥲 تاخیر باعث میشه آدم امیدوار بشه، کاش اگه قراره بیاد سر وقت بیاد! عیب نداره بهتر ازین بود سفرتو بهم بزنه و اون وسطا بیاد! برو سفر حسابی خوش بگذرون از فکر اقدام هم بیا بیرون، حال و هوات عوض شه شاید استرست کم شه، اقدام بعدی بهتر باشه و مثبت شی همون ماه ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
🥲 تاخیر باعث میشه آدم امیدوار بشه، کاش اگه قراره بیاد سر وقت بیاد! عیب نداره بهتر ازین بود سفرتو به ...

اره لك بيني كه داشتم سينه هام مث هميشه درد نميكرد و نفخ كه داشتم اميدوار شده بودم 🥲

اره دوست نداشتم تو سفر پري باشم 

فقط نميدونم مهرماه برم همون مام يا يه دكتر ديگه

بخور حتما خوبه.. مراقب باش یبوست نشی فقط، کلسیم ترکیبی باشه که منیریوم اینا داره بهتره انگار اونا کم ...

چقدر عالی پس با اطمینان دیگه میخورم،مرسی که انقدر وقت میزاری🥹❤️❤️❤️❤️

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره لك بيني كه داشتم سينه هام مث هميشه درد نميكرد و نفخ كه داشتم اميدوار شده بودم 🥲اره دوست نداشتم ...

ببین دکتر خودت خوبه یا همون مام! مام خوبه چون ناباروریه همه کارارو خودشون به ترتیب انجام میدن، ولی باز راستشتصمیم این چیزا سخته باید ببینی خودت چه جوری راحتی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
چقدر عالی پس با اطمینان دیگه میخورم،مرسی که انقدر وقت میزاری🥹❤️❤️❤️❤️

عزیزمی ♥️ بخور نوش جون خودت و نی‌نی 😍✨

ببین دکتر خودت خوبه یا همون مام! مام خوبه چون ناباروریه همه کارارو خودشون به ترتیب انجام میدن، ولی ب ...

من از تير رفتم مام ديگه دكتر قبليم كع خوب نبود

يه دكتر تو اينستا ديدم دكتر سروي خيلي ميزنه اي وي اف موفق اينا هزينشم يك سوم مام ميشه

سلام دوستانانشاالله همگی سلامت باشید من هم زایمان کردم الان روز ۱۲ هست خداروشکر حالمون خوبه گفتم یه ...

سلام عزیزمممم... به سلامتی، خداروشکر که همه چی خوب پیش رفته و نی‌نی قشنگتو بغل گرفتی ✨♥️

دوس داشتی یکم تعریف کن چیکارا کردی! طبیعی بودی یا سزارین؟ اگه تهرانی کدوم بیمارستان؟ راضی بودی؟ اسم نی‌نی رو چی گذاشتی؟ 😍

سلام دوستانانشاالله همگی سلامت باشید من هم زایمان کردم الان روز ۱۲ هست خداروشکر حالمون خوبه گفتم یه ...

سلام عزیزم

تبریک میگم

خداروشکر .

بسلامتی و میمنت انشالله🙏🙏🙏

چند هفته زایمان کردی؟ چون هنوز یک هفته توی تیکرت وقت داری. با دوازده روز میشه سی و هفت هفته؟

فک نمیکنم فنچ زایمان کرده باشه . فک کنم چهار پنج هفته داشته باشه هنوز. 

متاسفانه بی بی مثبت نداشتیم خیلی وقته

من از تير رفتم مام ديگه دكتر قبليم كع خوب نبوديه دكتر تو اينستا ديدم دكتر سروي خيلي ميزنه اي وي اف م ...

راستش من تجربه ندارم میدونم مراکز ناباروری خیلی تجهیزه، از طرفی میدونم گرونه! و اینکه ممکنه الکی کار بتراشن و هزینه‌بر بشه! اما چون من از اول ازدواجم تا الان یه دکتر میرم و خیلی راضی‌ام ازش هیچ جای دیگه نرفتم، گذرم مراکز ناباروری هم نیفتاده! همسرم ابن سینا چند بار رفته ویزیت و آز اسپرم پیش ارئولوژی که گفته بود خانومتم بیار تحت نظر دکتر زنان پرونده تشکیل بده، همسرم گفته اون دکتر داره و تحت نظره دیگه چیزی نگفته! ابن سینا قیمتاش خوبه اما نمیدونم برای خانوما تو زمینه بارداری از مام و رویان و صارم و اینا چقد بدتر یا بهتره

اسم دكترو يادمً رفته ميگي لطفا

اسم دکتر من؟ ندا حاجیها